Contactgegevens

Credion Rivierenland
Plantijnweg 32A
4104 BB Culemborg

(0345) 63 82 00
rivierenland@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Rivierenland

Arjan Staal

Arjan Staal

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Daarom is er Credion

Als Credion adviseur regel ik voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ik neem u al het werk uit handen en zal niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat ik dit net zo'n uitdaging vind als u. Dat heeft er alles mee te maken dat wij zelf ook ondernemer zijn.

De Financieringscheck:
bent u nog steeds passend gefinancierd?

Het financieringslandschap is behoorlijk aan het veranderen. Waar banken in Nederland tot voor kort nog circa 85% van het zakelijke financieringsvolume voor hun rekening namen, vullen nieuwe aanbieders nu in ras tempo de ruimte op die de terugtrekkende banken achterlaten.

Het is ook geen uitzondering meer dat alternatieve kanalen, zoals crowdfunding platformen, financieringen realiseren boven € 1.000.000 óf dat jonge ondernemingen aanzienlijke bedragen ophalen met behulp van informal investor netwerken of investeringsfondsen.

Het begrip gestapeld financieren heeft zijn intrede gedaan. Dit biedt een goed antwoord op de vraag naar het realiseren van maatwerkfinanciering voor ondernemingen. Juist nu is de behoefte aan maatwerk éxtra groot.

Een simpele bancaire lening is tegenwoordig niet meer het antwoord op de behoefte van veel ondernemingen. Door het aanbieden én combineren van verschillende financieringstypen (nieuw én oud: kredieten, leasing, factoring, crowdfunding, informal investors etc.) zijn wij in staat om de financieringsbehoefte tegen de béste voorwaarden en condities te realiseren.

Hiervoor hebben wij de Financieringscheck in het leven geroepen. Dit is een efficiënte scan op basis waarvan wij kunnen analyseren of een bestaande financiering nog past bij de onderneming (qua voorwaarden en condities). Veel ondernemers zijn zich er bijvoorbeeld niet van bewust dat zij (vaak) periodiek de rente met hun geldverstrekker kunnen onderhandelen.

Anderzijds kan de Financieringscheck, voor ondernemingen met een vermogensbehoefte, op korte termijn inzicht bieden in de wijze waarop deze behoefte het beste ingevuld kan worden. Uiteraard kan juist hier het stapelen van nieuwe en traditionele kanalen uitkomst bieden.

Meer weten over de Financieringscheck? Of vrijblijvend behoefte aan een adviesgesprek over de lopende verplichtingen en mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Arjan Staal, 06 51 43 85 12 of astaal@credion.nl

  1. Stouten & Wijnen Accountants en Arjan Staal gaan samenwerking met Credion aan
  1. Aanpak Credion levert De Haas Montage extra voordeel op bij nieuwe financiering

Samenwerking

Credion Rivierenland werkt samen met onderstaande partner(s).

Stouten en Wijnen
Stouten en Wijnen Accountants verleent Accountantsdiensten, Bedrijfskundig advies, Fiscaal advies en HR advies. Wij adviseren sinds 1997 het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en dga’s vanuit ons kantoor in Culemborg.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.