Credion Zeeland

Stationsplein 21, 4461HP Goes (alleen op afspraak)
Maak een afspraak WhatsApp

Over Credion Zeeland

U bent ondernemer. U wilt vooruit met uw bedrijf. U ziet en pakt kansen en bent overtuigd van de mogelijkheden. Tegelijk weet u: om te investeren is geld nodig. Of het nu gaat om nieuwe machines en uitbreiding van het wagenpark, werkkapitaal, aankoop van een pand of commercieel vastgoed, een verbouwing, een overname, herfinanciering of financiële ruimte om te investeren. U wilt of moet het financieren met geleend geld.

Bij wie kunt dan u terecht? Wat zijn de mogelijkheden voor financieringen? Welke financieringsoplossing past het beste bij uw bedrijf? Hoe zorgt u dat een bedrijfsfinanciering geen blok aan uw been wordt, maar bijdraagt aan het succes van de onderneming? Credion adviseurs zijn dé specialisten om uw bedrijfsfinanciering (of vastgoedfinanciering) succesvol te realiseren.

Financieringsadvies in Zeeland

Ondernemen is kansen zien en pakken Elke dag zetten wij alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. Wij kennen onze klanten en de regio door en door zodat we ze van het best mogelijke financieringsadvies kunnen voorzien.

Credion Zeeland adviseert, begeleidt en ontzorgt ondernemers in het MKB in hun zoektocht naar de optimale financieringsoplossing. Sinds januari 2015 is Credion actief op de Zeeuwse markt en is Hans van Dienst, zelf afkomstig uit Zeeland, uw expert op het gebied van financieringsadvies. Een Zeeuwse Credion adviseur, werkzaam op een Zeeuwse vestiging. Dit brengt het positieve van twee werelden bij elkaar. Enerzijds is de adviseur bekend in de regio en kent hij de gebruiken en de lokale bedrijven en netwerken. Anderzijds heeft hij toegang tot de landelijke financieringsbronnen en wordt gebruik gemaakt van de kracht van het landelijke netwerk van Credion.

Middels een volledig onafhankelijke en proactieve aanpak zetten wij onze jarenlange bancaire ervaring, branchekennis en uitgebreide netwerk in om u als ondernemer te voorzien van maatwerk voor uw financieringsvraagstuk. Zo weet u zeker dat u een bedrijfsfinanciering ontvangt die precies bij u past.

Neem contact op met uw financieringsadviseur in Zeeland

Weten waar uw kansen liggen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen. Want we zeggen niet voor niets: “Het kan met Credion!”

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Zeeland

Credion Zeeland

Stationsplein 21, 4461HP Goes (alleen op afspraak)
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op