Credion Zaanstreek - IJmond MB RV

Kleis 46, 1911MH Uitgeest
Maak een afspraak

Over deze vestiging

In het najaar van 2017 zijn we vanuit Uitgeest begonnen met Credion Zaanstreek MB RV (onderdeel van de MB Resultaatverbeteraars formule). Jan Herman Lap vanuit zijn Rabobank achtergrond, Astrid van der Vis als fiscalist en Maarten-Jeroen den Boer als overname specialist en fiscalist. In het voorjaar van 2018 hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar de regio IJmond.

Vanaf dat moment richt onze dienstverlening zich volledig projectmatig op MKB Ondernemers in de regio's Zaanstreek en IJmond die wij begeleiden bij:

  • aan en verkoop van de onderneming;
  • reorganisatie en rechtsvormwijziging en 
  • MKB Bedrijfsfinanciering 

Het werk als krediet regisseur doen we vanaf 2017 als Credion franchisenemer. Uiteraard zijn we lid van de lokale bedrijfsverenigingen en nemen we regelmatig deel aan de lokale netwerk activiteiten.

Wij zijn er voor de MKB ondernemers gevestigd in de Zaanstreek (Wijdewormer, Spijkerboor, Wormer, Oostknollendam, Jisp, Zaandam, Wormerveer, Westknollendam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Westzaan, Krommenie en Assendelft) en in de IJmond (Beverwijk, Wijk aan Zee, De Woude, Castricum, Limmen, Akersloot, Heemskerk, Velsen-Noord en Uitgeest).

In deze twee ondernemende regio's richten we ons op financieringsoptimalisatie, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

We werken bij voorkeur 100 procent digitaal, zonder de stap van de persoonlijke kennismaking en samenwerking over te slaan.

Via onze Credion SLA-partners beschikken we over snelle en soepele ingangen bij de reguliere (Nederlandse) grootbanken, hebben we speciale vastgoed financieringsoplossingen, lease- factoring- en crowdfunding oplossingen die we passend voor uw bedrijf wel of niet gestapeld kunnen inzetten.

Gezien onze persoonlijke belangstelling en vaktechnische specialisatie hebben we een voorliefde voor de financiering van onroerend goed; zowel eigen gebruik als beleggingsonroerend goed!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom een keer bij ons langs op het adres Kleis 46 te Uitgeest.

Locatie

Credion Zaanstreek - IJmond MB RV

Kleis 46, 1911MH Uitgeest
Maak een afspraak

Samenwerkingen

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken met de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op

Volg Credion op FacebookVolg Credion op TwitterVolg Credion op LinkedInVolg Credion op YouTube