Contactgegevens

Credion Woerden
Hofclub, Zaagmolenlaan 4
3447 GS Woerden

(085) 273 22 10
woerden@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Woerden

Michel Bierhuizen

Michel Bierhuizen

Adviseur


Paul Graven

Paul Graven

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.


  1. Credion opent vestiging in Woerden

Samenwerking

Credion Woerden werkt samen met onderstaande partner(s).

MG Credit
Als adviesbureau richten wij ons op credit managementdiensten en ondersteunen wij bij het optimaliseren van werkkapitaal en financieringsvraagstukken.Onze portfolio bestaat uit bedrijven die zich richten op de Business-to-Business markt.
BOEG
Ondernemingen met potentieel hebben ruimte nodig om te groeien. BOEG Kennis & Kapitaal participeert actief in jonge ondernemingen die aantoonbaar de eigenschappen bezitten om met de juiste input op korte termijn in een groeiversnelling komen.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.