Credion Waterland MB RV

Schoolstraat 9, 1462JC Middenbeemster
Maak een afspraak WhatsApp

Over Credion Waterland MB RV

Sinds 2013 zijn wij actief als Credion Waterland MB RV (onderdeel van MB Adviesgroep) in Middenbeemster.

Reeds in de zomer van 2005 zijn we vanuit Middenbeemster vanuit de Villa Middelwijk begonnen met de MB Adviesgroep formule. Astrid van der Vis als fiscalist en Maarten-Jeroen den Boer als overname adviseur en fiscalist. In 2018 heeft Anja van Zandbergen zich aangesloten bij het team Waterland, met een achtergrond bij ABN is Anja als financieel planning een versterking van het team. Inmiddels hebben we een team van negen adviseurs.

Tot 2012 was onze dienstverlening gekoppeld aan het accountantskantoor MB Accountants en Adviseurs BV, maar na de verkoop hiervan zijn we ons 100 procent gaan richten op projectmatige begeleiding van ondernemers bij:

•    aan en verkoop van de onderneming;
•    MKB Bedrijfsfinanciering.

Het werk als krediet regisseur doen we vanaf 2013 als Credion franchisenemer. Uiteraard zijn we lid van de lokale bedrijfsvereniging en nemen we regelmatig deel aan de lokale netwerk activiteiten. Of plan een digitale kennismakingsafspraak.

Voor de MKB ondernemers gevestigd in Groot Waterland richten we ons op financieringsoptimalisatie, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

We werken bij voorkeur 100 procent digitaal, zonder de stap van de persoonlijke kennismaking en samenwerking over te slaan. 

Middels onze Credion SLA’s beschikken we over snelle en soepele ingangen bij de reguliere (Nederlandse) grootbanken, hebben we speciale vastgoed financieringsoplossingen, lease- factoring- en crowdfunding oplossingen welke we passend voor uw bedrijf wel of niet gestapeld kunnen inzetten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom een keer bij ons langs in de Schoolstraat 7-9 te Middenbeemster. 

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Waterland MB RV

Credion Waterland MB RV

Schoolstraat 9, 1462JC Middenbeemster
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op