Contactgegevens

Credion Utrecht e.o.
Krijtwal 1
3432 ZT Nieuwegein
Postbus 5
3430 AA Nieuwegein

(030) 303 55 44
utrechtnieuwegein@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Utrecht e.o.

 Hans Odijk

Hans Odijk

Adviseur


Gerrit Verkerk

Gerrit Verkerk

Adviseur


Henk Westland

Henk Westland

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Daarom is er Credion

Onze adviseurs van Credion Utrecht en omstreken zijn uw contactpersoon voor ambitieuze ondernemers uit Bunnik, Houten, Lopik, IJsselstein, Montfoort, Nieuwegein, Maarssen, Breukelen, Loenen en we werken voor stad Utrecht samen met de collega's van het Credion kantoor aan de Maliebaan 48.
Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.
Credion Utrecht Nieuwegein
  1. Blömer accountants en adviseurs business partner Credion
  1. Credion begeleidt Hotel Mitland in zoektocht naar herfinanciering

Samenwerking

Credion Utrecht e.o. werkt samen met onderstaande partner(s).

Blömer accountants en adviseurs
Blömer accountants en adviseurs is een zelfstandig, toonaangevend, middelgroot accountantskantoor in de regio Utrecht. Met ruim 95 jaar historie, 80 medewerkers en meer dan 1.000 klanten, zijn zij een van de grotere mkb-advieskantoren in Nederland.
MKBFinovatie
MKBFinnovatie begeleidt en adviseert MKB ondernemers in financiële trajecten. Door ruime ervaring van de adviseurs, die in het verleden bij honderden bedrijven in de keuken hebben gekeken, spreken ze de taal van zowel financier als uw bedrijf.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.