Contactgegevens

Credion Uden-Veghel
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

(0412) 45 90 04
maashorst@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Uden-Veghel

Paul van Tuijl

Paul van Tuijl

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Mist u ook het contact met uw bank?

Ondernemers voelen zich niet meer goed geholpen door de verdergaande digitalisering. Een kredietaanvraag moet voortaan via internet worden ingediend en vervolgens volgt er een snelle beoordeling op hoofdlijnen. En dit terwijl de banken steeds kritischer zijn bij de kredietverlening.
Bij Credion vinden wij het belangrijk om de ondernemer achter het plan te leren kennen. Hij/zij maakt immers vaak het verschil. Daarnaast willen wij voor het indienen van de aanvraag graag met u van gedachten wisselen over de meest passende opzet. Deze dienstverlening is bij de banken inmiddels verdwenen, maar vormt een wezenlijk onderdeel van het financieringstraject. Door allerlei regelgeving zijn de banken bovendien minder bereid om de volledige financieringsaanvraag te honoreren. Hierdoor kunt u vervolgens voor het aanvullende deel bij een andere kredietverstrekker ook weer de digitale route bewandelen. Uw Credion adviseur in de regio Maashorst e.o. zorgt voor de juiste afstemming tussen alle partijen en begeleidt u bij het gehele traject. 

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

  1. Credion Maashorst organiseert seminar voor accountants
  2. Credion: Bouwer van financiële bruggen

Samenwerking

Credion Uden-Veghel werkt samen met onderstaande partner(s).

 Bonnet & Partners
Laagdrempelig en begrijpbaar, daar staan wij voor bij Bonnet & Partners. Binnen ons bedrijf stellen wij een persoonlijke aanpak voorop. De administratie en advisering van uw bedrijf is erg belangrijk, dat realiseren wij ons, wij zullen dat met zorg
Triple A Administratie
Triple A Administratie is een administratiekantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).
Van Soest en Partners
Iedere klant kan erop vertrouwen dat alle zaken met betrekking tot accountancy, salaris- en financiële administraties keurig afgehandeld worden. Wij bieden u dienstverlening op maat onder één dak. Dit alles met het hoogst mogelijke rendement.
Van der Doelen Verzekeringen
Advies met Brabantse gemoedelijkheid. Dat is het motto van Van der Doelen Verzekeringen. Op een informele en betrokken wijze ondersteunen wij zakelijke en particuliere relaties op het gebied van verzekeringen en risicobeheer.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.