Credion Texel MB RV

Laagwaalderweg 49, 1793ED De Waal
Maak een afspraak

Over deze vestiging

Astrid van der Vis en Maarten-Jeroen den Boer zijn beiden opgegroeid op het eiland, hebben daar hun middelbare school doorlopen en zijn na hun studies aan de overkant (Utrecht, Tilburg, Eindhoven en Haarlem) in 1998 teruggegaan naar Texel. Nooit een dag spijt van gehad, want het is immers een van de mooiste plekken om te wonen, zeker als je er ook nog kan werken.

Met een achtergrond in de fiscaliteit en de accountancy zijn ze 14 jaar verbonden geweest als DGA’s aan het accountantskantoor van Texel en hebben dat in 2013 verkocht aan Omnyacc.

Onder de naam Credion Texel MB RV (onderdeel van MB Resultaatverbeteraars) vanaf dat moment actief op het gebied van bedrijfsfinanciering voor het MKB! Van overname financiering, werkkapitaal, financieringsoptimalisatie, lease, factoring, direct lending, crowdfunding en groei financiering. Alles wordt voor de ondernemer interessant in een (gestapelde) bedrijfsfinanciering.

Onze missie is geslaagd als we uw bedrijfsresultaat hebben weten te verbeteren!

Tijdelijk gehuisvest in het bedrijfsverzamelgebouw Centraal de Waal op adres Laagwaalderweg 49 te De Waal. Vanaf medio 2018 gevestigd op de unieke plek Nesweg 27 te Oosterend!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom een keer bij ons langs in De Waal of vanaf medio 2018 in Oosterend. 

Exclusieve Credion Autolease-deal voor uw onderneming

Speciaal voor onze relaties hebben we, in samenwerking met LeaseBuddy, een exclusieve Credion-leasedeal voor uw onderneming. Door slim in te kopen, kunnen wij een aantal nieuwe auto’s uit voorraad full operational aanbieden tegen te laagste prijs én met de beste voorwaarden. Zo heeft u geen omkijken meer naar een autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; u hoeft alleen nog maar te tanken!

Klik hier voor de Credion Autolease-deals

Locatie

Credion Texel MB RV

Laagwaalderweg 49, 1793ED De Waal
Maak een afspraak

Samenwerkingen

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken met de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op

Volg Credion op FacebookVolg Credion op TwitterVolg Credion op LinkedInVolg Credion op YouTube