Financieringen voor vastgoed

Financieringen voor vastgoed

Vastgoed is een vak apart. Dat weet u, dat weten wij. Steeds beweging, steeds in ontwikkeling. En dat maakt de financiering een interessante uitdaging. Wat nu waar is, kan straks immers anders zijn.

Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw portefeuille, een project wil financieren of bestaande financieringen wil herzien: onze specialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies. En uiteindelijk de best passende vastgoedfinanciering.

Ruime ervaring in hypotheken op vastgoed

Onze specialisten adviseren al jaren over alle mogelijke vormen van vastgoed. Van verhuurde woningen tot appartementen. Van winkels tot kantoren en bedrijfspanden. Maar ook hotels, projectfinancieringen en paraplufaciliteiten.

Dit betekent dat we de markt kennen, alle financieringsvormen al een keer hebben gezien en weten wat er belangrijk is. Uiteindelijk combineren we deze kennis en ervaring met uw specifieke wensen.

Vastgoedfinanciering op maat

Een financiering is niet zomaar geregeld. Hier gaat een zorgvuldig en belangrijk proces aan vooraf. Wij willen u, uw ambitie en uw doelen op de korte en lange termijn eerst heel goed kunnen doorgronden. En vervolgens onze kennis en ervaring combineren met die van u om zo tot een optimale financiering te komen. Want elke wens kent een specifieke aanpak.

Onze specialisten zijn Financial Engineers. Dit betekent dat ze er volledig op ingericht zijn mee te denken over de grote lijnen als wel de kleinste details. Zodat de financiering op alle vlakken past.

Samenwerken is de sleutel

We moeten elkaar eerst leren kennen. We adviseren vervolgens waar nodig en trekken samen op in het hele traject, altijd met uw doelstelling en uw ambitie als prioriteit. U wilt minder maandlasten? Meer of minder eigen geld investeren? Weten wat waardevolle toevoegingen op uw portefeuille zijn met oog op uw rendement? Voor dit soort vragen hebben wij een oplossing. We durven zelfs te zeggen: een betere oplossing gaat u niet vinden. Door ons uitgebreide netwerk van financieringsbronnen krijgt u toegang tot oplossingen die normaal niet beschikbaar zijn.

Wij maken graag een keer kennis. Vrijblijvend. Gewoon om te kijken of het klikt en waar we elkaar vinden. Want wij zijn nieuwsgierig naar u en uw plannen.

Maak vrijblijvend een afspraak bij u in de buurt. Wij hebben 54 vestigingen door heel Nederland.

 

Geïnteresseerd in investeren in commercieel vastgoed?

Klik hier voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat zijn bijkomende kosten voor zakelijk vastgoed financieren?

Voordat uw zakelijk vastgoed gefinancierd kan worden zijn er enkele kosten waar u rekening mee dient te houden. Na ons financieel advies, waarin uw financiële situatie beoordeeld wordt, volgt een taxatie van het betreffende vastgoed. Houdt ook rekening met veel voorkomende kosten zoals makelaarskosten, notariskosten en overdrachtsbelasting.

Is vastgoed financiering zonder eigen vermogen mogelijk?

Vastgoed financiering zonder eigen vermogen is niet mogelijk. U dient een gedeelte van het financieringsbedrag in te brengen.

Wat is bankvrij vastgoed financieren?

Bankvrij vastgoed financieren is een financieringsvorm waarbij uw vastgoed wordt gefinancierd door een private investeerder. Deze financieringsvorm is een goed alternatief wanneer u geen lening, of een beperkte lening kan afsluiten bij de bank. Een voorbeeld van een bankvrije financieringsvorm is crowdfunding.

Is het mogelijk om mijn zakelijke vastgoedfinanciering over te sluiten?

Herfinanciering van uw bestaande vastgoed is mogelijk bij Credion. In veel gevallen kunnen we door middel van een herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of betere voorwaarden bieden.

Waarom een vastgoedfinanciering bij Credion?

Credion is een specialist in bedrijfs− & vastgoedfinancieringen sinds 2001. Jaarlijks realiseren we voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs− & vastgoedfinancieringen. Met ruim 100 geldverstrekkers hebben wij het grootste netwerk van Nederland. Op zoek naar een onafhankelijke adviseur? Met ruim 50 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt.