Bedrijfsfinancieringen in de vastgoedsector

Bedrijfsfinancieringen in de vastgoedsector

De vastgoedsector is een turbulente sector. Dat weet u, dat weten wij. Steeds beweging, steeds in ontwikkeling. En dat maakt de financiering een interessante uitdaging. Wat nu waar is, kan straks immers anders zijn. Of u nu op zoek bent naar uitbreiding van uw portefeuille, een project wil financieren of bestaande financieringen wil herzien: onze vastgoedspecialisten zorgen voor betrouwbaar en transparant advies.

Online vergelijken en aanvragen

Ruime ervaring in de vastgoedsector

Onze specialisten adviseren al jaren over alle mogelijke vormen van vastgoedfinanciering, of dat nu onroerend goed of commercieel vastgoed betreft. Van verhuurde woningen tot appartementen. Van winkels tot kantoren en bedrijfspanden. Maar ook hotels, projectfinancieringen en paraplu faciliteiten.

Dit betekent dat we de markt kennen, alle financieringsvormen al een keer hebben gezien en weten wat er belangrijk is. Uiteindelijk combineren we deze kennis en ervaring met uw specifieke wensen.

Vastgoed bedrijfsfinanciering op maat

Een bedrijfsfinanciering is niet zomaar geregeld. Hier gaat een zorgvuldig en belangrijk proces aan vooraf. Wij willen u, uw ambitie en uw doelen op de korte en lange termijn eerst heel goed kunnen doorgronden. En vervolgens onze kennis en ervaring combineren met die van u om zo tot een optimale financiering te komen. Want elke wens kent een specifieke aanpak.

Samenwerken is de sleutel in de vastgoedmarkt

We moeten elkaar eerst leren kennen. We adviseren vervolgens waar nodig en trekken samen op in het hele traject, altijd met uw doelstelling en uw ambitie als prioriteit. U wilt minder maandlasten? Meer of minder eigen geld investeren? Weten wat waardevolle toevoegingen op uw portefeuille zijn met oog op uw rendement? Voor dit soort vragen hebben wij een oplossing. We durven zelfs te zeggen: een betere oplossing gaat u niet vinden. Door ons uitgebreide netwerk van financieringsbronnen krijgt u toegang tot oplossingen die normaal niet beschikbaar zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak bij u in de buurt. Wij hebben 51 vestigingen door heel Nederland.

Veelgestelde vragen

Waarom financieringen in de vastgoedsector via Credion?

Onze specialisten zijn Financial Engineers. Dit betekent dat ze er volledig op ingericht zijn mee te denken over de grote lijnen als wel de kleinste details. Zodat de financiering op alle vlakken past. Wij maken graag een keer kennis. Vrijblijvend. Gewoon om te kijken of het klikt en waar we elkaar vinden. Want wij zijn nieuwsgierig naar u en uw plannen in de vastgoedsector.

Maak vrijblijvend een afspraak bij u in de buurt. Wij hebben 51 vestigingen door heel Nederland.

In welke deelmarkten van de vastgoedsector biedt Credion diensten aan?

De vastgoedsector bestaat uit verschillende deelmarkten, bijvoorbeeld woningvastgoed, zorgvastgoed, winkelvastgoed en de kantoren-en bedrijfsruimtemarkt. De dienstverlening van Credion focust zich voornamelijk op de winkelvastgoed, kantoren-en bedrijfsruimtemarkt en residentieel vastgoed (woningvastgoed, maar dan niet voor eigen gebruik maar voor verhuur).