Bedrijfsfinanciering in de scheepvaart

Bedrijfsfinanciering in de scheepvaart

Financieringen in de scheepvaart vereisen zeer specialistische kennis. Het gaat altijd om hoge investeringen, terwijl de traditionele partijen vaak alleen een standaardfinanciering bieden. Dit vraagt vervolgens alsnog een hoge inbreng van eigen vermogen. En dat is niet altijd mogelijk.

Direct een afspraak maken

Wij kunnen en gaan verder dan deze traditionele partijen. Onze speciale divisie Credion Ship Finance is gespecialiseerd in het financieren van de beroepsvaart. We richten ons op visserij, de binnenvaart en kustvaart.

Financieringen op maat in de scheepvaart

Elke ondernemer heeft eigen ambities. Ieder project heeft specifieke kenmerken. Onze specialisten hebben allemaal hoogwaardige kennis.

Het combineren van al deze factoren zorgt uiteindelijk voor een perfect passende financiering. Een financiering die doelen doet bereiken tegen voorwaarden die kloppen. Door ons sterke netwerk, bestaande uit meer dan zestig financieringsbronnen, kunnen we bovendien de scherpste deal garanderen.

Het begint met kennismaken

Meer dan de moeite waard om eens kennis te maken met ons Credion Ship Finance team. Wij maken in ieder geval graag kennis met u.