Bedrijfsfinancieringen voor het MKB: wij vinden de beste match

Bedrijfsfinancieringen voor het MKB: wij vinden de beste match

Resultaat telt. Tijd telt. Geld telt ook. Als ondernemer weet u dat. U ziet kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf en wil niets liever dan deze realiseren. Dat is waar u elke dag hard voor werkt, samen met uw medewerkers. Laat ons ook voor u werken. Deel uw ambitie, uw dromen. Of vertel ons waar het op dit moment wringt. Wij zetten alles op alles om een passende en betrouwbare financiering voor u te realiseren.

Online vergelijken en aanvragen

Bedrijfsfinanciering als MKB-er

Het MKB is de motor van onze economie. Dus uw sector, uw bedrijf, verdient aandacht. Een bedrijfsfinanciering kan nodig (of onmisbaar) zijn om te groeien, uit te breiden, toekomstbestendig te worden of te redden. Toch is het lastig bepaalde (groei)plannen te financieren. Banken geven steeds minder vaak thuis, bijvoorbeeld.

Het is uiteraard belangrijk dat een bedrijfsfinanciering zorgvuldig tot stand komt. Niet alleen ter bescherming van de financiers, maar zeker ook omdat u als ondernemer moet weten waar u aan toe bent. Een financiering moet gedegen in elkaar zitten, transparant zijn in de voorwaarden en uitstekend passen bij de persoonlijke wensen van de ondernemer. Van u.

De specialisten van Credion zijn zelf ondernemer

Onze specialisten zijn niet zomaar tussenpersonen. Als Financial Engineers zijn zij absoluut specialist als het gaat om bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Ze zijn creatief, transparant en betrouwbaar.

Maar: ze zijn ook ondernemer. Zij begrijpen dus ├ęcht wat ambitie is, kennen het werken vanuit passie, denken als vanzelf in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, maar verliezen nooit de realiteit uit het oog. En dat praat wel zo makkelijk.

Onze specialisten zijn er voor u. En nooit andersom.

Een bedrijfsfinanciering op maat

Wij financieren elke dag ambities. En dat gaat altijd op maat. Een goede bedrijfsfinanciering past bij de wensen en plannen van de ondernemer, houdt in de voorwaarden rekening met meerdere factoren en wordt afgesloten met een goed gevoel. Dat is waarom wij onze klanten eerst heel goed willen leren kennen, meedenken en meewerken aan de betreffende plannen en pas dan de beste deal voorleggen.

Door ons uitgebreide netwerk met meer dan 140 financieringsbronnen is die beste deal overigens ook gelijk het scherpste voorstel in tarief. Want geld lenen kost geld. Maar dan wel zo min mogelijk wat ons betreft.

Maak kennis met onze MKB-specialisten door vrijblijvend een afspraak te maken bij een kantoor in uw regio.