Bedrijfsfinancieringen in de agrarische sector

Bedrijfsfinancieringen in de agrarische sector

Wij realiseren financieringen voor ondernemers. En dus ook voor ondernemers in de agrarische sector*. Dat vraagt om vakspecifieke kennis over uw sector en uw bedrijf. Daarom hebben wij een speciaal Agrarisch Team. Onze specialisten spreken uw taal, kennen uw sector, snappen uw uitdagingen en zien waar kansen liggen. Alleen dan kunnen ze u adviseren over de beste financiering voor uw agrarisch bedrijf.

Online vergelijken en aanvragen

Alleen financieringen op maat

Heeft u groeiambities? Wilt u investeren in nieuwe technologie? Plannen voor nieuwbouw of aankoop van bijv. landbouwgrond? Een financieringsbehoefte kan voortkomen uit verschillende doelstellingen. Dit is voor elke ondernemer weer anders. Maar welk doel u ook heeft: de financiering moet bij u passen.

Daarom combineren we onze kennis over verschillende vormen van financiering met uw kennis over uw bedrijf en onze gezamenlijke kennis over de markt. We denken en werken mee aan een solide en transparant plan. Pas daarna boren we een (of meerdere) van onze ruim 130 financieringsbronnen aan om zo niet alleen de scherpste deal, maar ook de best passende deal te kunnen bieden. Op maat. En anders niet.

Zo werken wij

U maakt vrijblijvend kennis met een van de specialisten uit ons Agrarisch Team. Deel uw doelen, uw ambitie en uw mogelijkheden. Als het klikt, werken we samen toe naar een perfecte financiering. Stap voor stap, zorgvuldig en transparant.

Neem nu de eerste stap en maak vrijblijvend een afspraak met de afdeling Agrarisch Noord of Agrarisch Zuid.

--

*Agrarische sector: o.a. veehouderij, landbouw / akkerbouw (open teelt), tuinbouw en bedrijven die telen in gebouwen (bedekte teelt), visserij, dierhouderij, loonwerkbedrijven en bedrijven met losse opslag (bijv mest of kuilvoer).