Een offerte ontvangen van uw (huis)bankier? Credion checkt of u écht de beste deal heeft!

Redenen voor een second opinion

Sinds 2001 ervaren wij dat wanneer bedrijven meerdere jaren bij dezelfde bank financieren, dat zij niet altijd het scherpste financieringsaanbod ontvangen. Credion heeft toegang tot ruim 140 verschillende bronnen van geld, waardoor wij u de mogelijkheid bieden om uw bedrijfsfinancieringswensen snel en onafhankelijk te toetsen bij verschillende financiële aanbieders. Hierdoor krijgt u als ondernemer inzichtelijk welke financieringsmogelijkheden er voor u nog meer zijn. Laat ons voor u werken. Deel uw ambitie, uw dromen. Of vertel ons waar het op dit moment wringt. Wij zetten alles op alles om een passende en betrouwbare financiering voor u te realiseren.

Onze financial engineers helpen u graag

Als Financial Engineers zijn wij absoluut specialist als het gaat om bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. We zijn creatief, transparant en betrouwbaar.  Het uitzoeken van de verschillende financieringsmogelijkheden kan een complexe opdracht zijn. Als ondernemer heeft u niet alle kennis en kunde over de verschillende financieringsvormen, waardoor een juiste keus maken erg lastig is. Credion helpt u graag met deze financieringsvraagstukken. Wij financieren elke dag ambities. En dat gaat altijd op maat. Een goede bedrijfsfinanciering past bij de wensen en plannen van de ondernemer, houdt in de voorwaarden rekening met meerdere factoren en wordt afgesloten met een goed gevoel.

Dit alles begint met een oriënterend kennismakingsgesprek. Wij willen onze klanten eerst goed leren kennen, meedenken en meewerken aan de betreffende plannen en pas dan de beste deal voorleggen.

Van kennismaking tot handtekening

Van gedegen advies tot het aanvragen en afsluiten van de best passende financiering: we nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Van kennismaking tot handtekening zetten we ons in voor de best passende financieringsoplossing voor uw bedrijf. Dat doen we met ons rijke netwerk van traditionele en alternatieve geldbronnen vanuit 47 vestigingen in heel Nederland. We hielpen al duizenden ondernemers aan miljarden financiering. En dat blijven we doen.

Wilt u meer weten over de verschillende financieringsmogelijkheden? Of bent u op zoek naar de meest optimale financieringsoplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten.