Regionale partners

De Jong & Laan Accountants
De klant is de ondernemer, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Ondertussen koesteren we ook maar wat graag ons accountants-dna.
IRIS Corporate Finance
IRIS CF is een gespecialiseerd corporate finance adviesbureau. Ons team met ervaren fusie en overname professionals biedt klanten overname advies en M&A dienstverlening op het hoogste niveau.
vhmabc
vhmabc is het communicatiekanaal van de diensten van vhm, accountants & belastingadviseurs, vhm audit, vhm consultants en vhm overname adviseurs
VWGNijhof
VWGNijhof is gespecialiseerd in accountancy, fiscale advisering, administratieve dienstverlening en HRM advisering aan het midden- en kleinbedrijf.
Lansigt
Wij zijn een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. Waarom alleen achterom kijken, als de toekomst voor je ligt? Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Wij willen samen met u ondernemen. Scherpzinnig en toekomstgericht adviser
Stouten en Wijnen
Stouten en Wijnen Accountants verleent Accountantsdiensten, Bedrijfskundig advies, Fiscaal advies en HR advies. Wij adviseren sinds 1997 het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en dga’s vanuit ons kantoor in Culemborg.
RegioBank
U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u allemaal bij RegioBank.
Wea Deltaland
WEA Deltaland bestaat uit zes vestigingen waardoor we steeds dicht bij onze klanten zitten. WEA werkt met professionals aan belastingaangiften, administratie, boekhouding en financieringen voor ondernemers en particulieren.
Bender Brandwijk
BenderBrandwijk ondersteunt directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) om meer uit hun onderneming te halen. Wij adviseren en begeleiden bedrijfsoverdrachten voor het MKB (<250 FTE). Dit doen wij echter niet alleen.
RSM
RSM staat met 230 professionals over 4 vestigingen altijd voor u klaar. Wij zijn financiële adviseurs en op directe en pro-actieve wijze betrokken bij onze cliënten. Wij hebben een jarenlange ervaring met de begeleiding en advisering van het MKB.
Hoogland Subsidieadvies
Hoogland Subsidieadvies is specialist op het gebied van een groot aantal regionale, nationale en internationale subsidieregelingen en werkt voor zowel het MKB als agrarische ondernemers.
Administratie- en Advieskantoor J. van de Winkel B.V.
Administratie- en Advieskantoor J. van de Winkel B.V. te Geldrop is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening, belastingadvies en loonadministratie voor voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. In ruim 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een d
MG Credit
Als adviesbureau richten wij ons op credit managementdiensten en ondersteunen wij bij het optimaliseren van werkkapitaal en financieringsvraagstukken.Onze portfolio bestaat uit bedrijven die zich richten op de Business-to-Business markt.
MTH
MTH is een middelgroot accountants- en advieskantoor met circa 400 medewerkers en 17 vestigingen in midden en noord Nederland. MTH richt zich op het MKB en het familiebedrijf met professionele en persoonlijke dienstverlening.
Confianza Accountants
Confianza Accountants is een middelgroot kantoor op het gebied van accountancy, fiscale en (bedrijfs)economische advisering, administratieve dienstverlening en salarisverwerking.
Lubberink & Co
Lubberink & co is als onafhankelijk accountantskantoor en belastingadviesbureau actief in het betere MKB-segment: zakelijke dienstverlening, handel & industrie, medische sector en non-profitinstellingen en een aangiftepraktijk voor particulieren.
Jongejan & Partners Accountants
Door solide cijfers, snelle oplossingen en betrouwbaar advies nemen wij (team van 52 sterke krachten) al het werk uit handen dat tussen u en uw ambities staat. Zo kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.
Ondernemersacademie Groningen
De Ondernemersacademie Groningen is een samenwerkingsverband tussen drie regionale opleidingscentra (ROC’s) in het Noorden: het Noorderpoort, het Alfa-college en het ROC Menso Alting, maar ook uit coaches, workshopgevers en adviesraad.
MeerMatch
Maak als ondernemer gratis gebruik van de kennis en ervaring van collega-ondernemers en deskundigen in Haarlemmermeer! Je mag als ondernemer elke vraag stellen over het ondernemerschap.
Kees Koekkoek
Kees Koekkoek Administratie & Advies uit Meerkerk is een commerciële boekhouder voor uw administratie/ boekhouding. Ons motto: Kennis van zaken, gevoel voor ondernemen! ”Samen ondernemen. Samen opzoek naar rendement”.
Zirkzee Groep
In 1960 begonnen als administratiekantoor, is de Zirkzee-groep inmiddels uitgegroeid tot een accountants- en belastingadvieskantoor met 90 medewerkers, gevestigd op verschillende locaties in Oegstgeest, Gouda, Noordwijk, Amsterdam en Rotterdam.
Ruitenburg adviseurs & accountants
Ruitenburg is de professionele partner op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Met Ruitenburg ben je als klant aan alle kanten in het voordeel. Je wordt snel en adequaat geholpen door je eigen adviseur.
Van Boekel
Van Boekel accountants en adviseurs is een begrip voor talrijke ondernemingen, Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door een maatschap van 4 personen. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa 55 medewerkers.
 Bonnet & Partners
Laagdrempelig en begrijpbaar, daar staan wij voor bij Bonnet & Partners. Binnen ons bedrijf stellen wij een persoonlijke aanpak voorop. De administratie en advisering van uw bedrijf is erg belangrijk, dat realiseren wij ons, wij zullen dat met zorg
MKBFinovatie
MKBFinnovatie begeleidt en adviseert MKB ondernemers in financiële trajecten. Door ruime ervaring van de adviseurs, die in het verleden bij honderden bedrijven in de keuken hebben gekeken, spreken ze de taal van zowel financier als uw bedrijf.
Nieuwint & Van Beek
De accountants en adviseurs van Nieuwint & Van Beek zijn ruim 60 jaar actief in Groot-Amsterdam. Het kantoor richt zich sterk op mkb-ondernemers. N&VB beschikt over een groot netwerk van fiscaal en bedrijfseconomisch gespecialiseerde deskundigen.
Soeverein
Als starter op de woningmarkt of als ondernemer, u bent hier aan het juiste adres. Onze kennis is grensoverschrijdend: wij kunnen uw Nederlands pand via een buitenlandse bank financieren, maar ook uw buitenlands pand in het buitenland financieren.
Lens accountants
Een middelgrote en regionaal accountant met kantoren in Raalte, Zwolle en Deventer. Helder in aanpak en visie, helder in contacten en afspraken, helder in de samenwerking en de resultaten voor uw bedrijf. We houden van vooruit kijken, samen met u.
Regionaal Ondernemings Instituut
Het Regionaal Ondernemings Instituut is een stichting die (startende) ondernemers in het MKB ondersteunt door het geven van bedrijfsadvies. De activiteiten van het ROI worden gesubsidieerd door het grotere bedrijfsleven en een aantal gemeenten.
Wielen de Leeuw
Wielen de Leeuw is een consultancy- en interimbureau voor complexe verbetervraagstukken. Wij geloven dat op zakelijk gebied alles mogelijk is! Wij geven inzicht aan onze klanten door analyse, kennis, out of the box ideeën en intensieve samenwerking.
FSV Corporate Finance
FSV Corporate Finance begeleidt en ondersteunt opdrachtgevers bij verkoop en aankoop van ondernemingen, financieringen, waardebepalingen, management buy-ins en management buy-outs. En het begeleiden van ondernemingen in zwaar weer.
Lorentzen
Lorentzen zorgt voor financiële oplossingen. Oplossingen die goed zijn voor onze klanten. Nu, maar vooral ook met het oog op de toekomst. Vanuit die gedachte werken we al vele jaren voor een hechte groep trouwe klanten.
Nooijen Advies
Nooijen Advies is een onafhankelijk en objectief adviesbureau voor de food & agribusiness in de veehouderijsectoren en loonwerk. Gespecialiseerd in de dynamiek van een familiebedrijf. Wij leveren bedrijfsadvies en coaching van ondernemerschap.
Konings & Meeuwissen
Konings & Meeuwissen is dé accountant in de regio Nijmegen. De dienstverlening is gericht op het midden- en kleinbedrijf. Konings & Meeuwissen onderscheidt zich door grote betrokkenheid bij klanten.
Atenta
Vanuit Sliedrecht werken wij sinds 1992 met een gedreven team financieel specialisten. Atenta is een administratie- en belastingadvieskantoor met meer dan 20 jaar ervaring. Ervaring die ons heeft geleerd dat het bij uw cijfer gaat om de details.
Omnyacc
Een deskundig accountantskantoor waar u als ondernemer terecht kunt voor al uw financiële en fiscale zaken: dát is Omnyacc. Wij werken in teams van specialisten. Gezamenlijk delen wij onze kennis om u te ontzorgen overal waar het om financiën gaat.
Van Montfort & Van Dijck
Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau is een adviesbureau dat zich met name toelegt op de advisering van de ondernemer en ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Bedrijfsadvies op maat!
NoordOostFriesland.nl
In de regio Noordoost Friesland is het prima wonen, werken, leren en recreëren. Dokkum is als stad het regionale centrum van Noordoost Friesland en kent een historisch en waterrijk stadshart.
Blömer accountants en adviseurs
Blömer accountants en adviseurs is een zelfstandig, toonaangevend, middelgroot accountantskantoor in de regio Utrecht. Met ruim 95 jaar historie, 80 medewerkers en meer dan 1.000 klanten, zijn zij een van de grotere mkb-advieskantoren in Nederland.
Baars Verzekeringen
Baars Verzekeringen is een jong en fris assurantiekantoor. Al sinds 1929 hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren en bedrijven, maar daarnaast geven wij ook advies over het afsluiten van Hypotheken en Pensioenregelingen.
Van Soest en Partners
Iedere klant kan erop vertrouwen dat alle zaken met betrekking tot accountancy, salaris- en financiële administraties keurig afgehandeld worden. Wij bieden u dienstverlening op maat onder één dak. Dit alles met het hoogst mogelijke rendement.
BOEG
Ondernemingen met potentieel hebben ruimte nodig om te groeien. BOEG Kennis & Kapitaal participeert actief in jonge ondernemingen die aantoonbaar de eigenschappen bezitten om met de juiste input op korte termijn in een groeiversnelling komen.
Van Noordenne Accountants
Ondernemers vooruit helpen; dat is wat we doen bij Van Noordenne Accountants. Niets meer en niets minder. Samen met u werken aan het beste bedrijfsresultaat. Dat geeft ons de uitdaging die ons hart sneller laat kloppen. Dat maakt ons vak boeiend.
Countus
650 adviseurs, accountants, fiscalisten en andere specialisten. Countus heeft bijna 100 jaar lang ervaring in het oplossen van vraagstukken die spelen bij familiebedrijven, maatschappen en persoonlijke ondernemingen.
Robbers
Starters, groeiers of ondernemers die oogsten: elke onderneming in elke fase van zijn bestaan kan uitstekend uit de voeten met het compleet pakket diensten van Robbers Accountants en belastingadviseurs.
SchipperGroep
De Schipper Groep is een verzamelnaam voor vijf labels: Accountants, Fiscaal, Corporate Finance, Pensioen, Personeel & Organisatie. Gevestigd in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.
aCe Bedrijfsfinanciering & Advies
Financieel Engineer, (Interim) Management Advies, Financieel Advies, Estate Planning
Van Limborgh & Partners
Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is een kantoor met vestigingen in Rotterdam en Gorinchem. De dienstverlening van Van Limborgh & Partners is gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren.
Hoogwerker Verzekeringen
Hoogwerker Verzekeren is een label van Baas Verzekeringen. Met dit label voorzien zij één specifieke doelgroep (in dit geval hoogwerkers) van een maatwerkoplossing of zijn de eigen klanten op een vernieuwende manier van dienst.
Bentacera
Wij begrijpen dat u als ondernemer dagelijks met de meest uiteenlopende zaken te maken krijgt. Geen zorgen. Bij Bentacera maken we tijd voor u en zorgen we dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.
Triple A Administratie
Triple A Administratie is een administratiekantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).