Landelijke partners

Curatoren.nl
Curatoren.nl heeft de meest uitgebreide informatie over faillissementen. Dien uw vordering in, download openbare verslagen, bericht de curator of bewindvoerder. Maar ook informatie over doorstarts en boedelverkopen.
NPEX
NPEX is een online handelsplatform. Ondernemingen en beleggingsfondsen kunnen effecten uitgeven en daarmee geld ophalen. Voor ondernemingen die uitbreiding of nieuwe activiteiten willen ontplooien, biedt het handelsplatform van NPEX een alternatief.
Financieel OpleidingsInstituut
Het Financieel OpleidingsInstituut (FOI) biedt maatwerk financiële, fiscale en juridische opleidingen voor banken, accountants en zakelijke dienstverleners.
Meeus
Meeus is een van de grootste bemiddelaars op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Wij staan voor beter wonen, werken en leven door goed financieel management. Met het accent op u!
MKB Nederland
MKB-Nederland verbindt ondernemers. Wij komen op voor het belang van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico's te nemen en creëren banen.
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.
AWHoreca Makelaars
AWHoreca Makelaars is een organisatie waarbij de beste horecamakelaars en horecataxateurs zijn aangesloten. Onze taak is om u te adviseren en te begeleiden bij de koop, verkoop of taxatie van een horecabedrijf.
Horecaadviesbureau.nl
Een bureau voor alle adviezen, inkoopvoordelen, makelaardij, administraties ect voor de horeca.
MKBase
Overweegt u uw onderneming te gaan verkopen? Via MKBase kunt u in contact treden met serieuze kandidaat kopers.
Athlon Car Lease
Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Onze missie? Het leveren van de beste auto,- lease- en mobiliteitsoplossingen.
Stamrechter
Stamrechter is een jonge zakelijke dienstverlener waarbij een langdurige relatie met de klant het belangrijkst is. Vertrouwen staat wat ons betreft daarbij centraal. Onze klanten moeten altijd van ons op aan kunnen
Investormatch
Met ruim 1000 investeerders is Investormatch het grootste investeerders netwerk van Nederland. De snelste route naar financiering voor uw bedrijf!
Kredietpaspoort
Het Kredietpaspoort is een online dashboard met actuele informatie over jou, je onderneming en je kredietwaardigheid. Het laat betrouwbaar zien hoe jij bezig bent met ondernemen en hoe je bedrijf ervoor staat.
Arval BNP Paribas Group
Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten–grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, om mobiliteit te bevorderen en risico's uit handen te nemen
De Bedrijfsmakelaar
Doorzoek nu het aanbod van alle grote vastgoedpartijen in Nederland.
Topicus
Topicus wil de financiële keten disruptief verbeteren met haar software oplossingen. Wij zijn van mening dat de belangrijkste ketenpartners samen moeten werken om de beste financiële oplossingen te kunnen bieden aan de klant.
Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf
Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf ondersteunt ondernemers en professionele partijen die bij deze ondernemers betrokken zijn bij het maken van beslissingen die bepalend zijn voor de continuïteit van de onderneming.
Thexton Armstrong
Thexton Armstrong helpt vakmensen nog betere ondernemers worden. Jij bent de vakman; dé specialist – daar kunnen we je niks over vertellen. Maar hoe je je bedrijf leidt, daarover wel. Wij helpen jou aan meer winst uit je onderneming.
Advocaten Unie
Advocaten door heel Nederland. Onafhankelijke, gespecialiseerde advocaten in diverse rechtsgebieden. Een Advocaat voor iedere situatie.
Finovion
Finovion is een administratiekantoor met een landelijk dekkend netwerk van vestigingen dat zich tot doel heeft gesteld om u meer grip op uw zaak te bezorgen. Het is onze ambitie om u te laten juichen over uw eigen cijfers.
Twinfield
Twinfield is de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa.
MijnSubsidie
MijnSubsidie kan de subsidiekansen berekenen voor ondernemers. Wij beschikken over een uitgebreide database die met het subsidielandschap mee verandert. Middels een online analyse wordt binnen enkele minuten berekend of er subsidiekansen zijn.
Welke Financiele Diensten
Bij Welke heeft u toegang tot een zeer breed assortiment met gerenommeerde geldverstrekkers. Door de ruimte keuze heeft u veel mogelijkheden om tot een passende aanbieding te komen.
Troostwijk Real Estate
Troostwijk is een toonaangevend adviseur en taxateur op het gebied van onroerende, roerende zaken en bedrijfscontinuïteit.
BD Lease
BD Lease - Een personen- of bedrijfsauto leasen? Bij BD Lease bent u altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.
Grondvermogen
Wie een eigen huis heeft, bezit een aardig vermogen. De waarde daarvan bestaat uit het huis zelf én de grond waarop het gebouwd is. Dat kapitaal van de grond kunt u direct vrijmaken met Grondvermogen.
Your Financials
Your Financials is een landelijke werkende organisatie van samenwerkende zelfstandig gevestigde financieel planners, die uw financiële situatie objectief analyseren en adviseren.
DTZ Zadelhoff
U herkent DTZ Zadelhoff meteen. Aan de inzet van onze mensen. Aan de grondige aanpak van een opdracht. En aan onze kennis van de markt. We weten wat er speelt en waar de kansen liggen. Daar kunt u van profiteren.
CCQ Desk
De CCQ Desk is een onafhankelijk platform dat de aanvraag, administratie en beheer van MKB kredieten verzorgt.