Geldverstrekkers

DCMF
Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF) is een jonge, kundige Nederlandse hypotheekverstrekker (2013) die tijdelijke financieringen verstrekt aan vastgoedbeleggers, -ontwikkelaars en –handelaren van commercieel vastgoed.
NIBC
NIBC biedt een unieke combinatie van advies, maatwerkfinanciering (leningen, mezzanine en aandelen) en kapitaalmarktoplossingen die op de specifieke behoeften van onze klanten worden afgestemd.
Kapitaal op Maat
Kapitaal Op Maat is hét nieuwe crowdfinancing platform voor ondernemers en investeerders. Transparant, vernieuwend, betrouwbaar en simpel.
BNP Paribas Factor
BNP Paribas Factoring beschikt over meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Onze expertise zetten we in voor ondernemingen van verschillende omvang, opererend in verschillende economische sectoren en verkerend in verschillende stadia van ontwikkeling.
Andolubank Nederland
Anadolubank Nederland N.V. valt onder het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank.
Start Foundation
Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk investeerder die kansen en werk wil creëren voor mensen die kwetsbaar zijn op de arbeidsmarkt.
FundiQ
FundIQ verstrekt achtergestelde leningen aan het Nederlandse MKB. FundIQ richt zich op ondernemingen met een bewezen bestaansrecht en een kredietbehoefte variërend van € 250.000,- tot € 5 miljoen.
FGH Bank
FGH Bank is gespecialiseerd in het financieren van commercieel vastgoed. Doordat we ons al meer dan 120 jaar inzetten voor onze klanten, beschikken wij over een zeer brede en gedegen kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.
Ebury
Ebury is een financiële dienstverlener die zich richt op het internationaal opererende mkb. Met steun van investeerder 83North, kan Ebury in de nieuwste technologie investeren en cliënten wereldwijd toegang bieden tot Trade Finance en valutadiensten.
Triodos Bank
Zakelijk bankieren bij de duurzaamste bank ter wereld? Triodos Bank: zakelijk betalingsverkeer, lenen, sparen en beleggen. Open online uw zakelijke rekening.
Greening Lease
Het Greening Lease team kan bogen op een jarenlange (internationale) ervaring op het gebied van duurzame energie, projectfinanciering en equipment-lease. We financieren projecten bij bedrijven, instellingen en (semi-)overheidsorganisaties.
Finance Your Franchise
Finance your Franchise, onderdeel van de Econocom Groep, helpt u om de financiering van uw winkelautomatisering rond te krijgen.
NEOS Business Finance
NEOS Business Finance is er voor goedlopende bedrijven die naar (groei)financiering zoeken. Een financiering uit het Capital Credit Fund (CCF) kan het verschil maken tussen status quo en een volgende stap in de levenscyclus.
Syntrus Achmea
Beleggen, financieren en ontwikkelen. Dat zijn de drie pijlers van Syntrus Achmea Vastgoed. Met een totale beleggingsportefeuille van ruim 14 miljard euro is Syntrus Achmea één van de grootste vastgoedbeleggers in Nederland.
Zencap
Zencap is het snelst groeiende crowdlending-platform van Europa. Bedrijven krijgen gemakkelijk een op maat gesneden krediet; investeerders krijgen toegang tot een nieuwe investeringscategorie waarin ze geld kunnen investeren.
ABN AMRO
ABN AMRO: de zakelijke internationale bank voor ondernemers en bedrijven. Vertrouwd, deskundig, ambitieus.
CashFlex
Nooit meer zorgen over overschrijding van uw betaaltermijn. Ondernemen zonder zorgen over debiteurenbeheer; het kan met de factoring oplossing van CashFlex.
SNS bank
Zakelijke bank SNS Bank biedt zakelijke spaarrekeningen met goede rente, zakelijke betaalrekening en zakelijke verzekeringen op maat.
Mobility Service Finance
Wij helpen onze klanten graag bij het kiezen van een passende mobiliteitsoplossing, of dat nu gaat om een mobiliteitsbudget, full operational lease of netto operational lease, shortlease, financial lease, het kopen van het wagenpark of een combinatie
Gothia
Gothia Nederland levert een praktische oplossing voor zowel de financiering als uitvoering van het gehele facturatie proces.
Symbid
Symbid is een online financieringsnetwerk dat ondernemers toegang biedt tot alle vormen van MKB financiering. Als enige platform in Nederland is bij Symbid zowel aandelen- als lening-crowdfunding mogelijk.
NL Credit Service
NL Credit Services biedt middels haar dochter NL Factoring B.V. op een volledig transparante manier American Factoring aan. Wij kopen facturen op facturatie-dag en betalen deze uit binnen 48 uur (minus de vooraf overeengekomen kosten).
RiverBank
RiverBank is a specialist lender offering loans to Small and Medium sized Enterprises (SMEs) in Benelux and Germany.
Geldvoorelkaar.nl
Crowdfunding bij Geldvoorelkaar is goedkoop geld lenen en slim investeren met hoog rendement en transparantie. Een alternatief voor uw belegging.
Beequip
BEEQUIP is een vernieuwende financier van equipment voor MKB-ondernemers actief in de bouw, infra en logistieke sector.
RNHB Hypotheekbank
RNHB Hypotheekbank is specialist in de financiering van vastgoed. We beschikken over bouwkundige, juridische en fiscale kennis, aangevuld met actuele marktkennis op landelijk én op regionaal niveau.
PIN voorschot
Als u op korte termijn een geldbedrag nodig heeft voor uw onderneming, is het aanvragen van een lening bij een bank niet ideaal. Het PIN Voorschot maakt ondernemen NU mogelijk.
P-services
P-services payrolling neemt met payrolling alle lasten en werkgeversrisico's op zich. U draagt een geschikte kandidaat aan en zorgt voor de dagelijkse aansturing van de nieuwe (tijdelijke) werknemer(s), P-services doet de rest.
Hiltermann Lease Groep
Hiltermann Lease Groep is opgericht in 2004 en is een niet bank-gebonden en merkonafhankelijke lease-holding die zich richt op zowel operationele- als financiële lease van personenauto’s en bedrijfswagens, alsmede de financiering van bedrijfsmiddelen
Coface
Coface verzekert uw onderneming tegen onbetaalde debiteurenvorderingen.
European Merchant Finance BV (EMF)
EMF richt zich op het kleinbedrijf en wil op eenvoudige wijze kapitaal verstrekken en ondersteunen bij het succes van de onderneming. Met PIN voorschot kunnen ondernemers op korte termijn een geldbedrag regelen zonder een banklening aan te vragen.
ING
De ING is er voor alle ondernemers. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken én u kunt rekenen op goed advies.
NLii Achtergestelde Lening Fonds (ALF)
ALF biedt ondernemers additionele financieringsmogelijkheden en geeft institutionele beleggers de mogelijkheid om direct in MKB ondernemingen te beleggen. ALF is een samenwerking tussen NLII, de 3 grootbanken, Aegon Asset Management en ministerie EZ
Boozt24
Wij brengen vraag en aanbod van kapitaal direct bij elkaar. Wij kopen geld in op de kapitaalmarkt, waar we vervolgens facturen van ondernemers mee kopen. Hoe meer ondernemers zich aansluiten bij Boozt24, des te voordeliger wij kapitaal uit de markt.
Voldaan
Voldaan is dé factoringmaatschappij voor het MKB. Voldaan koopt uw factuur en vraagt geen persoonlijke borgstelling of jaarcijfers.
Intrum Justitia
Intrum Justitia is toonaangevend in Europa op het gebied van Credit Management Services (CMS). Zij biedt een uitgebreid pakket aan credit management diensten, inclusief de aankoop van vorderingen, die de cashflow van klanten zichtbaar verbetert.
ASN Bank
De ASN Bank is de grootste duurzame bank van Nederland. U kunt bij de ASN Bank betalen, sparen en beleggen met oog voor mens, dier en milieu.
abcfinance
abcfinance biedt u het volledige diensten pakket en de oplossingen voor uw financieringsvraagstukken, waaronder leasing en factoring.
Rabobank
Bij de Rabobank kunt u terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij u passen. Of u nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt.
Fundyd
Fundyd is een crowdfinancing-platform. Op fundyd.nl brengen we investeerders en ondernemingen met elkaar in contact en bieden ondernemers hiermee een volwaardig alternatief voor een financiering via de bank.
Easystaff
Easystaff Financial Services biedt een transparante, betaalbare factoringoplossing. Binnen 24 uur betaald / Scherp & transparant tarief / Geen inschrijfgelden of abonnementskosten / U bepaalt welke klanten.
Newomij
Newomij is een grote particuliere vastgoedonderneming. De exploitatie wordt uitgevoerd onder de naam Huurwel. Newomij is daarnaast actief op het gebied van vastgoedfinancieringen, beheer van verenigingen van eigenaars en assurantiebemiddeling.
Alfa Commercial Finance
Heeft u regelmatig te maken met debiteuren die later betalen dan afgesproken? Alfa Commercial Finance biedt u de oplossing!
Qredits microfinanciering
Qredits helpt startende én bestaande ondernemers met microkredieten tot 50.000 euro, persoonlijk coaching en ondernemerstools.
Simpled
Simpled is het online platform voor het beheren en financieren van je debiteuren.
Freelance Factoring
FreelanceFactoring is factoringspecialist voor zzp’ers, freelancers en mkb ondernemers. Binnen 3 werkdagen keren wij het bedrag uit waar u recht op heeft.
Atradius
Een kredietverzekering van Atradius is een eenvoudige en flexibele verzekering die ervoor zorgt dat u wordt betaald voor uw producten en diensten.
Tailwind Crowd
Tailwind Crowd is een crowdfunding investeringsgemeenschap die het midden- en kleinbedrijf helpt om aan geld te komen.
Fiduciam
Fiduciam - the trusted lender to SMEs and entrepreneurs. We are a pension-fund owned lender to entrepreneurs and small and medium-sized enterprises.
Mogelijk BV
Mogelijk BV brengt zakelijk hypothecaire leningen tot stand tussen ondernemers en beleggers.
Debiteurenbeurs
Debiteurenbeurs is het eerste Nederlandse online platform dat bedrijven in staat stelt snel en flexibel financiering aan te trekken voor liquiditeitsbehoefte vanwege langlopende debiteuren.
Altfin Asset Management
AltFin is an asset manager of alternative SME debt for institutional investors. AltFin offers SME loans for institutional investors via AltFin managed investment funds.
Finker Finance B.V.
Finker Finance B.V. is een private financieringsmaatschappij en gespecialiseerd in het verstrekken van tijdelijke opportunity financieringen aan handelaren en zakelijke beleggers in onroerend goed en overige ondernemers in het midden- en kleinbedrijf
Van Lanschot
"Uw vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Praat in rust en vertrouwen met een bankier van Van Lanschot over uw vermogen, uw bedrijf en uw wensen.
Collin Crowdfund
Collin Crowdfund is een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfunding platform. Collin verbindt ambitieuze ondernemers met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- aan serieuze investeerders via haar online platform.
O2 Factoring
O2 Factoring heeft traditionele factoring gecombineerd met het flexibele van American factoring. De ondernemer kan zelf kiezen welke debiteuren hij uit handen geeft. Het is dus niet verplicht om de gehele portefeuille over te dragen.
DAS Factoring
Verkoop uw facturen aan DAS. Snel uw geld, bij een betrouwbare partner. Inclusief Kredietverzekering en Debiteurenbeheer.
Voordegroei
Voordegroei brengt investeerders die op zoek zijn naar nieuwe investeringskansen en bedrijven die op zoek zijn naar groeifinanciering bij elkaar.
KredietVooruit
KredietVooruit helpt ondernemers te groeien door snel en simpel kortlopende kredieten te verstrekken. Zo hoef je geen kans te laten liggen en kan je weer vooruit.
De Lage Landen
De Lage Landen is a global provider of leasing, business and consumer finance solutions, including vendor finance and factoring.
Persoonality
Toonaangevend in payrolling! Samen de beste werkgever, een succesvol payroll concept dat verder gaat dan payrolling alleen.
Gemunt
Factoring voor het MKB. Wacht niet langer op uw geld. Dien uw facturen bij ons in en krijg nog dezelfde dag uitbetaald. Snel, zorgvuldig en verantwoord.
Fundipal
Met Fundipal kunnen ondernemers bepalen welk crowdfunding platform bij hun financieringsvraag past. Zij biedt transparantie in de crowdfunding markt, door de eigenschappen van crowdfundingplatforms voor bedrijfsfinanciering bloot te leggen
Edebex
Edebex biedt een snelle, veilige en efficiënte oplossing voor ondernemingen die het beheer van hun thesaurie willen optimaliseren. Een online marktplaats waar ondernemingen rechtstreeks van elkaar openstaande facturen kunnen aankopen en verkopen.
American Express
American Express is een financiële dienstverlener, die zakelijke betaaloplossingen biedt voor bedrijven, waaronder oplossingen om werkkapitaal te optimaliseren.
Spotcap
Spotcap wil ondernemers die meer dan één jaar actief zijn in staat stellen om door middel van een snelle en flexibele financiering de groei van hun bedrijf te stimuleren.
Europese Horeca Financieringsmaatschappij
De Europese Horeca Financieringsmaatschappij (EHF) is een financieringsmaatschappij geënt op de wensen van horeca-ondernemers in Nederland en België.
Lendico
Lendico is het digitale alternatief voor banken. Wij verstrekken persoonlijke en zakelijke leningen die worden gefinancierd door private investeerders. Het aanvragen van financiering voor uw onderneming doet u eenvoudig online.
Funding Circle
Wij zijn de grootste online kredietmarktplaats voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met lokale online platforms in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en de Verenigde Staten, brengen wij lokale MKB’s en investeerders bij elkaar.
Friesland Lease
Een zakelijke auto leasen? Bij Leasemaatschappij Friesland lease bent u aan het juiste adres. Wij denken met u mee over duurzame oplossingen.