Contactgegevens

Credion Rotterdam - Rijnmond KvO
Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam

(010) 741 05 32
kvo@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Rotterdam - Rijnmond KvO

Annemiek Reuters

Annemiek Reuters

Adviseur


Antoine Wevers

Antoine Wevers

Adviseur


Dick Nonnekes

Dick Nonnekes

Adviseur


Hans de Jong

Hans de Jong

Adviseur


Petra Lichtenberg

Petra Lichtenberg

Adviseur


Wesley Pors

Wesley Pors

Adviseur


Bent u een ondernemer en op zoek naar bedrijfsfinanciering? Wij helpen u graag verder. Daar waar de bank vaak stopt, gaan wij door. Wij weten de weg en nemen u mee. 

Onze adviseurs

Wij zijn er om u te helpen ondernemen. Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies? Zoekt u mogelijkheden om uw bedrijfsplannen financieel te realiseren of wilt u uw huidige financiering vergelijken op prijs en voorwaarden? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u en uw bedrijf. Credion Rotterdam-Rijnmond KvO bestaat uit een gedreven team van financiële specialisten, ieder op zijn eigen vakgebied en expertise. Zo beschikken we over kennis van uiteenlopende branches. Bovendien hebben wij gecertificeerde vastgoedspecialisten in ons team.

Wat mag u van ons verwachten?

We regelen voor u de beste financieringsconstructies. Snel en gedegen. De basis wordt gevormd door Credion, een organisatie met veel verschillende financiële partners. U kunt hierbij denken aan banken, factormaatschappijen, leasemaatschappijen, crowdfundplatforms en private investeerders. We nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen.

Credion Rotterdam-Rijnmond KvO: onafhankelijk, persoonlijk en gedreven

Ondernemen is samenwerken. We hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact en een nauwkeurige afstemming. Met deze werkwijze kunnen we snel een financieringsoplossing vinden die bij uw ambities past. Van droom naar resultaat.

  1. Bijeenkomst Rotterdam: Financieren kan nog steeds, alleen anders
  2. Kodde & Van Oosten opent Credion-vestiging in Rotterdam