Credion Ridderkerk

Verlengde Kerkweg 25, 2985AZ Ridderkerk
Maak een afspraak WhatsApp

Over Credion Ridderkerk

Voor u als ondernemer is financiering vaak een middel om groei te financieren, maar ook een middel voor tijden dat er geïnvesteerd dient te worden in veranderende marktomstandigheden. Wij helpen u graag of het nu gaat om directe financiering van activa zoals bedrijfspanden, bedrijfsmiddelen, zoals machines of vervoermiddelen of  debiteuren of over een totale mix aan financieringen. Waaronder bijvoorbeeld een rekening-courantfaciliteit, crowdfunding, lease, factoring of een  participant al dan niet via een participatiemaatschappij.

Wij zijn er voor u als een volledig onafhankelijke partij om de beste financierings-deal uit de markt te halen en de meest passende financiering voor u te verkrijgen. Belangrijkste kernwaarde van ons hierbij zijn betrokken bij u en uw ondernemersdoel, onafhankelijk.

Onze toegevoegde waarde:

  • Optimale kennis van de markt met betrekking tot financieringen en financieringsvormen.
  • Breed netwerk van financiers en participatiemaatschappijen.
  • De beste financieringsdeal voor u als ondernemer door onze kennis en onafhankelijkheid.

Daarnaast zijn onze adviseurs specialist op het gebied van vastgoedfinanciering, bedrijfsopvolging, overnames en corporate recovery.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met één van onze adviseurs uiteraard is het kennismakingsgesprek gratis.  Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Ridderkerk

Credion Ridderkerk

Verlengde Kerkweg 25, 2985AZ Ridderkerk
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op