Credion als Financial Engineer

De Financial Engineer is deskundig, heeft realisatiekracht, een groot inlevingsvermogen en is bindend, creatief, vastberaden, rustig, empathisch. Daarnaast werkt hij gestructureerd, is consistent en accuraat. De Financial Engineer is in staat om geld te verdienen door op te treden als specialist en regisseur in financieringsprojecten en weet deze met optimaal resultaat af te sluiten.

Daarnaast begeleidt hij ondernemers en banken in revisie op basis van abonnementen en afspraken in SLA’s. Hij is vasthoudend, werkt gestructureerd en weet belangrijke stakeholders aan zich te binden. Hij weet op correcte wijze zijn bedrijfskundige-, bancaire en marktkennis toe te passen en besteedt aandacht aan zaken als planning, externe rapportage en een doelmatig gebruik van software en kritisch gebruik van data. Hij weet hoe ondernemingen risico’s moeten afdekken, is sterk analytisch en toepassingsgericht.

De Credion adviseur begeleidt zijn klanten gedurende de financieringsperiode met standaardrapportages zodat zijn klant optimaal geïnformeerd is over zijn rating. Met deze rapportage informeert hij de geldverstrekker periodiek en gebruikt hij zijn kennis en adviseert hij zijn klant om de rating te verbeteren. Hierdoor blijft de goede relatie bestaan tussen de geldverstrekker en de klant en daarmee de continuïteit van zijn bedrijfsfinanciering.