Credion

Businesspark Friesland-West 27a, 8447SL Heerenveen

Op zoek naar een vestiging bij u in de buurt?

Onze vestigingen

Over Credion

Wij zijn Financial Engineers voor ambitieuze ondernemers in het MKB.

Al sinds 2001 zijn wij dé autoriteit op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Onze specialistische adviseurs vindt u in heel Nederland. Ons netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 130 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Elke dag zetten we alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. We denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. Zo weet u zeker dat u een bedrijfsfinanciering ontvangt die precies bij u past.

Maak kennis met een van onze adviseurs en ontdek wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen.

Team centrale organisatie

Wij hebben jarenlange ervaring in de wereld van bedrijfsfinancieringen. En niet zomaar ervaring. Altijd de perfecte deal voor ambitieuze ondernemers: dat is ons doel. Daar zijn we goed in.

Deze financieringen komen tot stand dankzij onze specialisten (we hebben er meer dan honderd). Vanuit ons hoofdkantoor doen wij alles om deze adviseurs, verspreid over 50 vestigingen door heel Nederland, te faciliteren op het gebied van automatiseringsoplossingen, marketing en management.

Al onze mensen zijn bevlogen. Ze zijn doortastend, duidelijk en realistisch. Maar ook creatief en flexibel, en zo is elke financiering teamwork.