Credion

Businesspark Friesland-West 27a, 8447SL Heerenveen

Over Credion

Wij zijn Financial Engineers voor ambitieuze ondernemers in het MKB.

Al sinds 1999 zijn wij dé autoriteit op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Onze specialistische adviseurs vindt u in heel Nederland. Ons netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 70 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Elke dag zetten we alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. We denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. Zo weet u zeker dat u een bedrijfsfinanciering ontvangt die precies bij u past.

Maak kennis met een van onze adviseurs en ontdek wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen.

Team

Met 101 onafhankelijk adviseurs, verspreid over 62 vestigingen door heel Nederland, kiezen wij er heel bewust voor dichtbij onze klanten te zijn. En dat doen we niet voor niets.

Het financieren van ondernemersambities is een serieuze zaak. Wij kennen onze klanten door en door zodat we ze van het best mogelijke advies kunnen voorzien. Al sinds 1999 bieden wij ambitieuze ondernemers toegang tot ons uitgebreide netwerk van geldbronnen en nutten ons specialisme uit om te komen tot de best passende bedrijfsfinanciering. Op maat.

Al onze adviseurs zijn uiterst kundig en geheel onafhankelijk. Zij begeleiden u van het begin tot het eind. Van plan tot realisatie. Van droom tot eerste steen.

We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met een van onze adviseurs. Maak een afspraak.

Onze specialisten houden u graag op de hoogte

Schrijf u daarom in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt maandelijks relevant nieuws over alles dat met bedrijfsfinancieringen te maken heeft.

Volg Credion op FacebookVolg Credion op TwitterVolg Credion op LinkedInVolg Credion op YouTube