Credion Oss - Uden - Veghel

Cereslaan 4, 5384VT Heesch
Maak een afspraak

Over Credion Oss - Uden - Veghel

Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Mist u ook het contact met uw bank?

Ondernemers voelen zich niet meer goed geholpen door de verdergaande digitalisering. Een kredietaanvraag moet voortaan via internet worden ingediend en vervolgens volgt er een snelle beoordeling op hoofdlijnen. En dit terwijl de banken steeds kritischer zijn bij de kredietverlening.

Bij Credion vinden wij het belangrijk om de ondernemer achter het plan te leren kennen. Hij/zij maakt immers vaak het verschil. Daarnaast willen wij voor het indienen van de aanvraag graag met u van gedachten wisselen over de meest passende opzet. Deze dienstverlening is bij de banken inmiddels verdwenen, maar vormt een wezenlijk onderdeel van het financieringstraject. Door allerlei regelgeving zijn de banken bovendien minder bereid om de volledige financieringsaanvraag te honoreren. Hierdoor kunt u vervolgens voor het aanvullende deel bij een andere kredietverstrekker ook weer de digitale route bewandelen. Uw Credion adviseur in de regio Maashorst e.o. zorgt voor de juiste afstemming tussen alle partijen en begeleidt u bij het gehele traject. 

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

Adresgegevens Credion Oss - Uden - Veghel

Credion Oss - Uden - Veghel

Cereslaan 4, 5384VT Heesch
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op