Zakelijk krediet bij Credion

Zakelijk krediet bij Credion

Een zakelijk krediet biedt uitkomst als u als ondernemer tijdelijk behoefte heeft aan extra liquiditeit. Een zakelijk krediet is een flexibele manier om extra financiële ruimte te creëren: u bepaalt zelf wanneer u geld opneemt en wanneer u terugbetaalt. Credion heeft veel ervaring in de zakelijke kredietverlening en is een betrouwbare partner. Wij bieden zowel zakelijke kredieten aan grote bedrijven als aan ZZP’ers en starters. Ontdek nu onze geweldige dienstverlening! 

Online vergelijken en aanvragen

Wat is het verschil tussen een zakelijk krediet en een zakelijke lening?

Bij zowel een zakelijke lening als een zakelijk krediet leent u geld om te investeren in uw bedrijf, waarover u rente betaalt. Een zakelijk krediet is een bedrag dat voor een bepaalde tijd voor u is gereserveerd. U bepaalt zelf wanneer u het opneemt en wanneer u aflost, en betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Een zakelijk doorlopend krediet is dus te vergelijken met rood staan bij de bank. Een zakelijke lening daarentegen, wordt in een keer op uw rekening gestort. U betaalt maandelijks een vast bedrag af. Wanneer een bedrag is afgelost kunt u het geld van een bedrijfslening niet opnieuw opnemen.

Voordelen en toepassingen

Waar een lening vaak wordt gebruikt voor grote investeringen, is een krediet vooral een flexibele manier om tijdelijk over extra liquide middelen te beschikken. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer klanten niet op tijd betalen, of wanneer u in een bepaalde periode veel facturen moet voldoen. U kunt het geld dan bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • het betalen van rekeningen en salarissen;
  • het investeren in reclame en marketing;
  • het onderhoud van uw machines of bedrijfsruimte.

Zakelijk doorlopend krediet voor alle ondernemers

Credion regelt zakelijk krediet voor alle soorten ondernemingen, dus ook aan ZZP’ers en starters. Ook kleinere ondernemers hebben soms immers behoefte aan extra financiële ruimte. U bepaalt voor een belangrijk deel zelf hoe u leent: niet alleen wanneer u opneemt en aflost, maar ook de looptijd. Een zakelijk krediet groeit bovendien mee met uw onderneming. Hoe beter het gaat met uw bedrijf, hoe hoger we de kredietlimiet kunnen maken. Een zakelijk krediet via Credion is snel geregeld. Doe een vrijblijvende aanvraag bij een vestiging bij u in de buurt en ontdek onze uitstekende service! 

Veelgestelde vragen

Wat is een zakelijk krediet?

Een zakelijk krediet is een bedrag dat voor een bepaalde tijd voor u is gereserveerd. U bepaalt zelf wanneer u het opneemt en wanneer u aflost, en betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.

Waarom zakelijk krediet bij Credion?

Een zakelijk krediet via Credion is snel geregeld. Credion heeft veel ervaring in de zakelijke kredietverlening en is een betrouwbare partner. Wij regelen zowel zakelijke kredieten voor grote bedrijven als voor ZZP’ers en starters. Doe een vrijblijvende aanvraag bij een vestiging bij u in de buurt en ontdek onze uitstekende service!

Hoeveel zakelijk krediet kan ik ontvangen?

Hoeveel zakelijk krediet u kunt ontvangen is afhankelijk van de financiële situatie van uw bedrijf. Zakelijke kredieten zijn mogelijk vanaf €25.000.

Is het mogelijk om mijn zakelijk krediet over te sluiten?

Via Credion is het mogelijk om uw zakelijke krediet over te sluiten. Neem contact op met één van onze adviseurs en ontdek of u uw lasten kunt verlagen.