Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering
De overdrachtsbelasting gaat omhoog!

Koopt u een bedrijfspand voor eigen gebruik? Dan betaalt u in 2021 8% overdrachtsbelasting. Nu is dat nog 6%.

Belegt u in woningen of andere vastgoedobjecten? U koopt bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand om op te knappen en te verhuren. Dan betaalt u in 2021 8% overdrachtsbelasting. Nu is dat nog 2% voor woningen en voor andere vastgoedobjecten 6%.

Hebt u nog plannen, wacht dan niet tot volgend jaar! U doet de stenen, wij de financiering.

Vastgoedfinanciering? Het kan met Credion.

Bent u op zoek naar goed advies en de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek? En zoekt u een partner die snel en betrouwbaar komt met transparante voorstellen tegen scherpe tarieven? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Credion werkt samen met alle professionele geldverstrekkers en biedt door haar volume interessante kortingen aan en een versneld aanvraagproces.

Financiering van vastgoed sinds 2001

Omdat wij al sinds 2001 actief zijn in de financiering van (zakelijk) vastgoed, kennen wij als geen ander het klappen van de zweep. Dat maakt dat onze specialisten creatief kunnen adviseren over de best mogelijke opties voor u. Van bedrijfshypotheek tot projectfinanciering of paraplufaciliteit; doordat we putten uit meer dan zestig traditionele en minder traditionele geldbronnen, kunnen we altijd een passende oplossing bieden om uw vastgoed te financieren.

Vastgoed financieren is maatwerk

Een passende oplossing betekent dat we altijd een vastgoedfinanciering op maat bieden. Onze financial engineers gaan eerst uitgebreid met u in gesprek over uw wensen, uw situatie en uw ambitie. Pas daarna schakelen ze het uitgebreide Credion-netwerk in om u een aanbod op maat te kunnen doen.

Zakelijk vastgoed financieren kan niet altijd bij de bank

Zakelijk vastgoed financieren was tot voor kort het terrein van banken. Door de crisis zijn de eisen die aan banken worden gesteld echter flink aangescherpt, en verstrekken banken steeds minder leningen voor zakelijk vastgoed. Vooral het MKB is hier de dupe van. Gelukkig vormen onze vastgoedfinancieringen een aantrekkelijk alternatief. Wij kijken niet alleen naar de laatste drie jaarrekeningen, maar letten ook op andere zaken, zoals de courantheid van het object. Een vastgoedfinanciering bij ons is daarom een uitkomst voor ondernemers.

Nieuwe financiering of herfinanciering

Als u voornemens bent om een nieuw vastgoedobject aan te kopen, denken we graag met u mee over een nieuwe financiering. We adviseren echter ook altijd om scherp te blijven kijken naar de bestaande portefeuille en onderliggende financiering. In veel gevallen kunnen we door middel van een herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of betere voorwaarden bieden voor uw bestaande vastgoed financiering.

Rendement als uitgangspunt

De zakelijke vastgoedmarkt is de afgelopen jaren stevig in beweging geweest. Maar eigenlijk is deze tak van sport altijd onderhevig aan verandering. U weet ook dat investeren in vastgoed over het algemeen een perspectief op de lange termijn vraagt. Uw verwachtingen op het gebied van rendement nemen we mee in het vinden van de juiste financiering voor uw vastgoed. Om dit rendement te borgen, zijn de voorwaarden van een vastgoedfinanciering van groot belang. Laat daarom een van onze specialisten met u meekijken en denken.

We hebben 53 vestigingen door heel Nederland en hielpen al duizenden ondernemers aan miljarden euro’s om in vastgoed te investeren. Altijd op maat en steeds voorzien van onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Kennismaken? Dat is uiteraard vrijblijvend. Neem gerust contact op met een van onze specialisten bij u in de buurt.