Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Bent u op zoek naar goed advies en de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek? En zoekt u een partner die snel en betrouwbaar komt met transparante voorstellen tegen scherpe tarieven? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking. Credion werkt samen met alle professionele geldverstrekkers en biedt door haar volume interessante kortingen aan en een versneld aanvraagproces.

Online vergelijken en aanvragen

Financiering van vastgoed sinds 2001

Omdat wij al sinds 2001 actief zijn in de financiering van (zakelijk) vastgoed, kennen wij als geen ander het klappen van de zweep. Dat maakt dat onze specialisten creatief kunnen adviseren over de best mogelijke opties voor u. Van bedrijfshypotheek tot projectfinanciering of paraplufaciliteit; doordat we putten uit meer dan zestig traditionele en minder traditionele geldbronnen, kunnen we altijd een passende oplossing bieden om uw vastgoed te financieren.

Vastgoed financieren is maatwerk

Een passende oplossing betekent dat we altijd een vastgoedfinanciering op maat bieden. Onze financial engineers gaan eerst uitgebreid met u in gesprek over uw wensen, uw situatie en uw ambitie. Pas daarna schakelen ze het uitgebreide Credion-netwerk in om u een aanbod op maat te kunnen doen.

Zakelijk vastgoed financieren kan niet altijd bij de bank

Zakelijk vastgoed financieren was tot voor kort het terrein van banken. Door de crisis zijn de eisen die aan banken worden gesteld echter flink aangescherpt, en verstrekken banken steeds minder leningen voor zakelijk vastgoed. Vooral het MKB is hier de dupe van. Gelukkig vormen onze vastgoedfinancieringen een aantrekkelijk alternatief. Wij kijken niet alleen naar de laatste drie jaarrekeningen, maar letten ook op andere zaken, zoals de courantheid van het object. Een vastgoedfinanciering bij ons is daarom een uitkomst voor ondernemers.

Nieuwe financiering of herfinanciering

Als u voornemens bent om een nieuw vastgoedobject aan te kopen, denken we graag met u mee over een nieuwe financiering. We adviseren echter ook altijd om scherp te blijven kijken naar de bestaande portefeuille en onderliggende financiering. In veel gevallen kunnen we door middel van een herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of betere voorwaarden bieden voor uw bestaande vastgoed financiering.

Rendement als uitgangspunt

De zakelijke vastgoedmarkt is de afgelopen jaren stevig in beweging geweest. Maar eigenlijk is deze tak van sport altijd onderhevig aan verandering. U weet ook dat investeren in vastgoed over het algemeen een perspectief op de lange termijn vraagt. Uw verwachtingen op het gebied van rendement nemen we mee in het vinden van de juiste financiering voor uw vastgoed. Om dit rendement te borgen, zijn de voorwaarden van een vastgoedfinanciering van groot belang. Laat daarom een van onze specialisten met u meekijken en denken.

We hebben 53 vestigingen door heel Nederland en hielpen al duizenden ondernemers aan miljarden euro’s om in vastgoed te investeren. Altijd op maat en steeds voorzien van onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Kennismaken? Dat is uiteraard vrijblijvend. Neem gerust contact op met een van onze specialisten bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn bijkomende kosten voor zakelijk vastgoed financieren?

Voordat uw zakelijk vastgoed gefinancierd kan worden zijn er enkele kosten waar u rekening mee dient te houden. Na ons financieel advies, waarin uw financiële situatie beoordeeld wordt, volgt een taxatie van het betreffende vastgoed. Houdt ook rekening met veel voorkomende kosten zoals makelaarskosten, notariskosten en overdrachtsbelasting.

Is vastgoed financiering zonder eigen vermogen mogelijk?

Vastgoed financiering zonder eigen vermogen is niet mogelijk. U dient een gedeelte van het financieringsbedrag in te brengen.

Wat is bankvrij vastgoed financieren?

Bankvrij vastgoed financieren is een financieringsvorm waarbij uw vastgoed wordt gefinancierd door een private investeerder. Deze financieringsvorm is een goed alternatief wanneer u geen lening, of een beperkte lening kan afsluiten bij de bank. Een voorbeeld van een bankvrije financieringsvorm is crowdfunding.

Is het mogelijk om mijn zakelijke vastgoedfinanciering over te sluiten?

Herfinanciering van uw bestaande vastgoed is mogelijk bij Credion. In veel gevallen kunnen we door middel van een herfinanciering de maandelijkse lasten verlichten of betere voorwaarden bieden.

Waarom een vastgoedfinanciering bij Credion?

Credion is een specialist in bedrijfs− & vastgoedfinancieringen sinds 2001. Jaarlijks realiseren we voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs− & vastgoedfinancieringen. Met meer dan 140 geldverstrekkers hebben wij het grootste netwerk van Nederland. Op zoek naar een onafhankelijke adviseur? Met 48 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt.