Vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Bent u op zoek naar goed advies over vastgoedfinanciering? En zoekt u een partner die snel en betrouwbaar komt met transparante voorstellen tegen scherpe tarieven? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.

Vastgoedfinancieringen sinds 2001

Omdat wij al sinds 2001 actief zijn in het realiseren van vastgoedfinanciering, kennen wij het klappen van de zweep. Dat maakt dat onze specialisten creatief kunnen adviseren over de best mogelijke opties. Van bedrijfshypotheek tot projectfinanciering of paraplufaciliteit; doordat we putten uit meer dan zestig verschillende traditionele en minder traditionele geldbronnen, komen we altijd tot een passende oplossing.

Advies op maat door onze financial engineers

Een passende oplossing betekent dat we een vastgoedfinanciering op maat bieden. Onze financial engineers gaan uitgebreid met u in gesprek over uw wensen, uw situatie en uw ambitie. Pas daarna schakelen ze het uitgebreide netwerk in om u een goed aanbod te kunnen doen.

Nieuwe financiering of herfinanciering

Als u voornemens bent om een nieuw object aan te kopen, denken we graag met u mee over een nieuwe financiering. We adviseren echter ook altijd om scherp te blijven kijken naar de bestaande portefeuille en onderliggende financiering. In veel gevallen kunnen we de maandelijkse lasten bijvoorbeeld verlichten of betere voorwaarden bieden voor uw bestaande vastgoed financiering.

Rendement als uitgangspunt

De vastgoedmarkt is de afgelopen jaren stevig in beweging geweest. Maar eigenlijk is deze tak van sport altijd onderhevig aan verandering. U weet ook dat investeren in vastgoed  over het algemeen een perspectief op de lange termijn vraagt. Uw verwachtingen op het gebied van rendement nemen we mee in het vinden van de juiste financiering voor uw vastgoed. Om dit rendement te borgen, zijn de voorwaarden van een vastgoedfinanciering van groot belang. Laat daarom een van onze specialisten met u mee kijken en denken.

We hebben 54 vestigingen door heel Nederland en hielpen al duizenden ondernemers aan miljarden euro’s financiering. Altijd op maat en steeds voorzien van onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Kennismaken? Dat is uiteraard vrijblijvend. Neem gerust contact op met een van onze specialisten bij u in de buurt.