Leasing oplossingen

Leasing oplossingen

Met equipment leasing beschikt u over de broodnodige bedrijfsmiddelen zonder dat u voor een enorme, eenmalige investering komt te staan. U koopt de bedrijfsmiddelen niet, in plaats daarvan worden ze ter beschikking gesteld tegen een bepaalde vergoeding. U houdt hiermee werkkapitaal over, voorkomt een banklening en kunt wel op een geavanceerde manier uw bedrijfsvoering opzetten, voortzetten of uitbreiden.

Is leasing dé oplossing voor u?

Dat hangt helemaal af van uw specifieke situatie. Daarom zullen onze specialisten dit eerst uitvoerig met u doornemen. Wat zijn uw wensen, ambities en uitdagingen? Wat heeft u precies nodig, hoe lang en hoeveel? Pas als dat allemaal duidelijk is, komen onze financial engineers met een passende oplossing.

De aanbieders van leasingoplossingen zijn talrijk en hebben elk hun eigen set van eisen en mogelijkheden. Wij maken deze inzichtelijk en adviseren over de beste opties. Uiteraard zijn we pas klaar als u tevreden bent.

Sale-and-lease-back

Als u krap zit in uw liquiditeit, is bijlenen niet altijd de beste keuze. Wij kunnen ook adviseren en arrangeren rondom zogenaamde sale-and-lease-back oplossingen. U kunt op deze manier snel extra werkkapitaal vrijmaken zonder dat u hoeft te snijden in de productie. Uw bedrijf draait dus gewoon door.

Ook deze constructie kent vele aspecten die onze specialisten graag uitleggen en uiteindelijk afstemmen op uw persoonlijke situatie. Zo garanderen we de beste oplossing voor u en uw onderneming.

Maak kennis met een van onze 93 adviseurs, verspreid door heel Nederland. Uiteraard vrijblijvend. We kijken en denken graag met u mee. Neem contact op.