Leasing

U bent op zoek naar een leasing oplossing voor het investeren in bedrijfsmiddelen. Leasing heeft als groot voordeel dat u 100% kunt financieren én leasen zorgt ervoor dat u uw werkkapitaal vrijhoudt om te ondernemen.

Er zijn veel leasingoplossingen en -aanbieders, elk met haar specifieke eisen. Credion geeft u inzicht en regelt de voor u beste optie. Credion biedt u ook een oplossing indien u krap zit in uw liquiditeit. Dit, door constructies te arrangeren op het gebied van "sale-and-lease back" van uw bedrijfsmiddelen zodat u snel over extra werkkapitaal kunt beschikken.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met de Credion vestiging bij u in de buurt. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw leasing mogelijkheden ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen.

Gerelateerde berichten

  1. Credion met radiocommercial op BNR Nieuwsradio
  2. Credion met radiocommercial op BNR Nieuwsradio
  1. Credion regelt nieuwe factoring- en leasepartner voor Pleging Transportservice