Investeerders

Investeerders

Het financieren via investeerders heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van bancaire leningen. Vaak wordt er anders aangekeken tegen risicofactoren, er is meer ruimte voor persoonlijke visie en de voorwaarden kunnen anders uitpakken. Uiteraard zijn er ook nadelen. En die nadelen hangen vaak samen met het soort investeerder en de voorwaarden.

Rechtstreeks aan tafel met potentiële investeerders

Om goede keuzes te maken ten aanzien van uw financieringsbehoefte, is kennis van de markt en bijbehorende risico’s heel belangrijk. Wij hebben die kennis en delen die graag met u. Samen kunnen we uw ambitie concretiseren en omzetten in een reële vraag. Die vraag zetten we uit binnen ons netwerk van private investeerders, participatiemaatschappijen en andere bronnen van geld. Met onze ervaring wijzen we u snel en goed de weg. En u zit vervolgens rechtsreeks aan tafel met die partijen waarvan wij weten dat ze geïnteresseerd zijn.

Onze specialisten

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbieden van oplossingen voor ambitieuze ondernemers. We realiseerden al miljarden aan financieringen voor duizenden ondernemers uit het MKB. Of eigenlijk: samen met deze ondernemers. Want financieren is maatwerk en voor maatwerk moeten we elkaar eerst goed kennen.

Onze financial engineers focussen dan ook vooral op het kennismaken en analyseren. Pas dan komen ze met een betrouwbaar en transparant advies. Op maat. Voor u.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact op en maak vrijblijvend een afspraak. We hebben 54 vestigingen door heel Nederland. Altijd dichtbij, dus.