Investeerders

U hebt een goed idee waardoor uw bedrijf een stormachtige groei kan doormaken. U moet hiervoor extra kapitaal aantrekken. Natuurlijk hebt u gehoord van private investeerders, participatiemaatschappijen en andere bronnen van geld. Er zijn echter veel mogelijkheden. De kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet en verkeerde keuzes maakt of niet tot funding komt voorkomt u doordat u met Credion samenwerkt. Credion kent deze wereld en weet snel welke partijen "in zijn" voor een kapitaal boost in uw bedrijf. Credion zorgt ervoor dat u rechtstreeks aan tafel komt bij deze partijen.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw equity oplossingen ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen.

Gerelateerde berichten

 1. Blog: Wat is de prijs van geld?
 2. Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer
 3. Credion Financiering Netwerk Event een succes!
 4. Funding Circle en Credion bieden MKB financieringskansen
 5. Ondernemers moeten met de billen bloot bij Symbid
 6. Grootste financieringsplatform voor het MKB
 7. Crowdfunding is samen mogelijk maken
 8. Investormatch start met samenwerking Credion
 1. Constructief meegedacht. Grote kansen zien ..
 2. Wereldsterren relaxen in ‘Handmade in Holland’ bioscoopstoelen van Ineva Design
 3. Nieuwe financieringsvorm voor ondernemers via MKB Impulsfonds
 4. Credion overbrugt grenzen in Europa
 5. Crowdfunding financiering in slechts een ochtend volgeschreven
 6. Een droom wordt realiteit