Factoring

Debiteuren betalen u veel later dan u wenst waardoor u krapte ervaart in uw liquiditeit. Ook het innen van de openstaande vorderingen vergt u meer tijd waardoor u minder tijd hebt om te ondernemen. Factoring is een goede oplossing om sneller over uw geld te beschikken, vaak al binnen enkele dagen nadat u de factuur hebt verzonden.

De factoringmarkt is sinds de crisis sterk in ontwikkeling. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe factoringmaatschappijen bij gekomen die lean and mean opereren, zodat ze ook een scherpe prijsstelling kunnen aanbieden. Deze nieuwe stijl factoringoplossingen werken vaak niet met eigen accountmanagers maar via een select gekozen aantal adviesorganisaties waarvan Credion de grootste is en waarvan u de vruchten kunt plukken.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen. Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw factoring mogelijkheden ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen.

Gerelateerde berichten

  1. Credion en Intrum Justitia werken samen
  2. Debiteurenbeurs en Credion gaan samenwerking aan
  3. Credion te gast bij TV-programma Supervrouwen
  4. Samenwerking Credion – NL Credit Services
  1. Credion regelt nieuwe factoring- en leasepartner voor Pleging Transportservice
  2. Credion als sparringspartner van Permanento BV
  3. Prepaid Factory