Factoring

Factoring

Als ondernemer heeft u het druk genoeg met ondernemen. Voor veel bedrijven is debiteurenbeheer een tijdrovende klus die afleidt van het échte werk. Toch is het van vitaal belang dat het versturen en innen van facturen goed en tijdig verloopt. Te laat betalende debiteuren kunnen immers zorgen voor krapte in uw liquiditeit.

Wat is factoring?

Factoringen is een alternatieve vorm van financiering. Dit verbetert de cashflow en u hoeft niet meer te wachten op de gehanteerde betalingstermijn. De openstaande facturen worden verkocht aan het factoringbedrijf die direct uitbetaald. Dit biedt vele voordelen.

Tijdsbesparing met factoring

Veel ondernemers, of eigenlijk: steeds meer ondernemers, kiezen voor factoring. Een vaak gehoord argument is de substantiële tijdsbesparing die het uitbesteden van het debiteurenbeheer oplevert. Meer tijd voor het echte ondernemen is uiteindelijk wat elke ondernemer wil. 

Sneller uw geld met factoring

Factoring heeft nog een heel groot voordeel: u beschikt sneller over uw geld. Vaak al na een paar dagen. Zo kunt u uw liquiditeitspositie bewaken en uw bedrijfsvoering stabiel continueren ongeacht de betalingstermijn van uw debiteuren.

Waarom factoring bij Credion?

Wij bieden al sinds 2001 de beste financieringsoplossingen voor ambitieuze ondernemers. Factoring is zo’n oplossing. Wij zijn een van de grootste aanbieders van factoringoplossingen in Nederland en kunnen daarom een scherp tarief bieden. Zonder in te boeten op service, uiteraard. We zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar uw debiteurenbeheer en uw tijd helemaal kunt besteden aan dat waar u het beste in bent: ondernemen.

Wij maken graag kennis met u. Vrijblijvend, uiteraard. Maak een afspraak met één van onze specialisten. Wij hebben 54 vestigingen verspreid door heel Nederland.