Bedrijfslening aanvragen?

Bedrijfslening aanvragen?

Bedrijfsleningen kunnen u als ondernemer helpen uw ambities waar te maken. Groeien, uitbreiden, aankopen, doorgaan: een bedrijfslening maakt het mogelijk. Maar een bedrijfslening aanvragen is vaak een complex en tijdrovend proces. Ook uzelf gaat bij de aanvraag van een bedrijfslening niet over één nacht ijs. U wilt van tevoren goed weten waar u aan toe bent en zoekt een betrouwbare partner. Bij Credion denken we in oplossingen en nemen we voor iedere ondernemer de tijd, of u nu een starter bent of aan het hoofd staat van een gevestigde onderneming.

Online vergelijken en aanvragen

Voor iedere business een bedrijfslening op maat

Wij kunnen iedere ondernemer een bedrijfslening op maat bieden. Onze financial engineers zien veel mogelijkheden en hebben toegang tot meer dan 130 geldbronnen, zowel nationaal als internationaal. Doordat ze altijd uitgebreid met u in gesprek gaan om u en uw business te leren kennen, kunnen ze u een perfect passende bedrijfslening voorleggen. Met dank aan onze omvang kunnen we bovendien scherp onderhandelen over de voorwaarden van uw bedrijfslening. In uw voordeel.

Bedrijfslening voor ZZP en starters

Denkt u dat u als ZZP’er of starter niet in aanmerking komt voor een bedrijfslening? Dan kent u Credion nog niet. Ook als kleine ondernemer heeft u soms immers behoefte aan extra financiële ruimte Bijvoorbeeld om te investeren in een bedrijfswagen of werkruimte, of gewoon omdat uw uitgaven en inkomsten tijdelijk niet op elkaar aansluiten. Door goed te kijken naar de mogelijkheden kunnen wij u als starter of ZZP’er een bedrijfslening bieden die past bij hun situatie.  

Herfinanciering van bedrijfsleningen

Naast advies over nieuwe leningen, kunnen we meedenken over het herfinancieren van bestaande bedrijfsleningen. In veel gevallen komen we tot een voorstel met voorwaarden die gunstiger uitpakken. Ook dit doen we weer op maat, precies afgestemd op uw situatie en gebruik makend van ons uitgebreide netwerk.

Neem contact op met een van onze specialisten bij u in de buurt. We hebben 51 vestigingen door heel Nederland. Kennismaken is uiteraard vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Voor welke doelen kan ik een zakelijke lening aanvragen?

U kunt voor veel doelen een bedrijfslening aanvragen bij Credion. Denkt u bijvoorbeeld aan het uitbreiden van uw bedrijf en heeft u werkkapitaal nodig? Wilt uw bedrijfsmiddelen of bedrijfspanden kopen of verbouwen? Of denkt u aan een bedrijfsovername? Een bedrijfslening maakt het mogelijk.

Wat is de minimale looptijd van een zakelijke lening?

Over het algemeen bedraagt de looptijd van een bedrijfslening tussen de 1 en 20 jaar. De looptijd is afhankelijk van de hoogte van uw afbetalingstermijnen, het doel van uw lening, en de huidige situatie waarin uw onderneming zich bevindt. 

Wanneer krijg ik mijn geleende bedrag?

Bij Credion doen we er alles aan om het geleende bedrag zo snel mogelijk op uw rekening te storten. Zo kunt u snel verder met uw onderneming.

Waarom een bedrijfslening afsluiten bij Credion?

Credion is een specialist in bedrijfs− & vastgoedfinancieringen sinds 2001. Jaarlijks realiseren we voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs− & vastgoedfinancieringen. Met meer dan 130 geldverstrekkers hebben wij het grootste netwerk van Nederland. Op zoek naar een onafhankelijke adviseur? Met 51 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt.