Bedrijfslening aanvragen?

Bedrijfslening aanvragen?

Bedrijfsleningen kunnen u als ondernemer helpen uw ambities waar te maken. Groeien, uitbreiden, aankopen, doorgaan: een bedrijfslening maakt het mogelijk. Maar een bedrijfslening aanvragen is vaak een complex en tijdrovend proces. Ook uzelf gaat bij de aanvraag van een bedrijfslening niet over één nacht ijs. U wilt van tevoren goed weten waar u aan toe bent en zoekt een betrouwbare partner. Bij Credion denken we in oplossingen en nemen we voor iedere ondernemer de tijd, of u nu een starter bent of aan het hoofd staat van een gevestigde onderneming.

Voor iedere business een bedrijfslening op maat

Wij kunnen iedere ondernemer een bedrijfslening op maat bieden. Onze financial engineers zien veel mogelijkheden en hebben toegang tot meer dan 100 geldbronnen, zowel nationaal als internationaal. Doordat ze altijd uitgebreid met u in gesprek gaan om u en uw business te leren kennen, kunnen ze u een perfect passende bedrijfslening voorleggen. Met dank aan onze omvang kunnen we bovendien scherp onderhandelen over de voorwaarden van uw bedrijfslening. In uw voordeel.

Bedrijfslening voor ZZP en starters

Denkt u dat u als ZZP’er of starter niet in aanmerking komt voor een bedrijfslening? Dan kent u Credion nog niet. Ook als kleine ondernemer heeft u soms immers behoefte aan extra financiële ruimte Bijvoorbeeld om te investeren in een bedrijfswagen of werkruimte, of gewoon omdat uw uitgaven en inkomsten tijdelijk niet op elkaar aansluiten. Door goed te kijken naar de mogelijkheden kunnen wij u als starter of ZZP’er een bedrijfslening bieden die past bij hun situatie.  

Herfinanciering van bedrijfsleningen

Naast advies over nieuwe leningen, kunnen we meedenken over het herfinancieren van bestaande bedrijfsleningen. In veel gevallen komen we tot een voorstel met voorwaarden die gunstiger uitpakken. Ook dit doen we weer op maat, precies afgestemd op uw situatie en gebruik makend van ons uitgebreide netwerk.

Neem contact op met een van onze specialisten bij u in de buurt. We hebben 53 vestigingen door heel Nederland. Kennismaken is uiteraard vrijblijvend.