Bedrijfslening

U bent op zoek naar een bedrijfslening omdat u meer geld nodig hebt om te ondernemen of u bent op zoek naar herfinanciering van een bedrijfslening die u gunstiger wenst af te sluiten. In beide gevallen realiseert Credion financieringsoplossingen voor uw bedrijf.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen. In combinatie met Nederlandse banken, maar ook veel meer met alternatieven.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw bedrijfslening oplossingen ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan borgstellingskansen vanuit de overheid, de vele subsidiemogelijkheden en andere specifieke oplossingen die er zijn.

Gerelateerde berichten

 1. FundIQ Mezzanine is gelanceerd en doet één van haar eerste verstrekkingen via Credion
 2. Funding Circle en Credion bieden MKB financieringskansen
 3. Credion aanwezig op de Week van de Financiering
 4. Credion met radiocommercial op BNR Nieuwsradio
 5. Blog: Aandelen vs. leningcrowdfunding: waar te investeren
 6. Credion met commercial op Radio1 en Radio538
 7. Credion met radiocommercial op BNR Nieuwsradio
 8. Credion in de maand mei met radiocommercial op Radio1
 9. VWGNijhof opent 27e Credion kantoor in Arnhem
 10. Konings en Meeuwissen opent Credion kantoor
 1. Op zoek naar de beste financieringsoplossing voor uw bedrijf? Ontdek de Credion-adviseur.
 2. Ben jij ambitieuzer dan je bank kan financieren?