Bedrijfslening afsluiten?

Bedrijfslening afsluiten?

Met een gedegen bedrijfslening kunt u uw ambitie als ondernemer waarmaken. Groeien, uitbreiden, aankopen, doorgaan: uiteindelijk maakt geld het mogelijk. Maar als u dan een bedrijfslening afsluit, doe het dan wel goed, is ons advies.

Transparante bedrijfsleningen op maat

Ook, of misschien wel: juist bij het afsluiten van een bedrijfslening is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Maar ook dat u goed weet welke mogelijkheden er zijn. Want de ene lening is de andere niet.

Onze financial engineers denken in oplossingen en hebben toegang tot meer dan zestig geldbronnen, zowel nationaal als internationaal. Ze willen eerst uw business, maar vooral u, goed kennen om zo een perfect passende bedrijfslening voor te leggen. Door onze omvang kunnen ze bovendien scherp onderhandelen over de voorwaarden. In uw voordeel. 

Herfinanciering van uw bedrijfslening

Naast advies over nieuwe bedrijfsleningen, denken we ook mee over het herfinancieren van bestaande leningen. In veel gevallen komen we tot een voorstel met voorwaarden die gunstiger uitpakken. Ook dit doen we weer op maat, precies afgestemd op uw situatie en gebruikmakend van ons uitgebreide netwerk.

Neem contact op met een van onze specialisten bij u in de buurt. We hebben 51 vestigingen door heel Nederland. Kennismaken is uiteraard vrijblijvend.