Bedrijfshypotheek afsluiten of herfinancieren?

Bedrijfshypotheek afsluiten of herfinancieren?

Ondernemen gaat voor een groot deel over slim omgaan met de financiële basis van uw bedrijf. Elke euro telt. En dat snappen wij. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het vinden van slimme financieringsoplossingen voor ondernemers. Ondernemers met ambitie.

Online vergelijken en aanvragen

Een belangrijke tak van onze sport is het financieren en herfinancieren van bedrijfspanden. Wij hebben al jaren ervaring met het afsluiten en herzien van bedrijfshypotheken en doen dit altijd op maat. De ene ondernemer is de andere niet, immers.

Bedrijfshypotheken op maat

De beste oplossing is voor elke ondernemer anders. Onze specialisten kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor een passende bedrijfshypotheek, afgestemd op, onder andere, de hoeveelheid eigen geld die u kunt en wilt investeren.

Door ons uitgebreide netwerk van meer dan 130 verschillende geldbronnen, kunnen we specifieke aanbiedingen doen die veel van onze concullega’s niet binnen bereik hebben. En door onze omvang bedingen we altijd een scherp voorstel voor uw bedrijfshypotheek.

Herfinanciering van uw bedrijfspand

We durven niet te beweren dat het altijd goedkoper kan, maar in heel veel gevallen vinden wij een manier om uw maandlasten te verlichten. Na een grondige analyse van uw huidige financiering, krijgt u een onderbouwd advies van een van onze specialisten. Dit advies is op maat, gedegen en transparant. Bovendien kunnen wij bronnen aanboren die voor veel ondernemers niet zomaar bereikbaar zijn. Zeker de moeite waard om ons eens mee te laten kijken, dus.

Vraag over een bedrijfshypotheek?

We maken heel graag kennis. Vrijblijvend, uiteraard. Neem contact op en maak een afspraak. We hebben 50 vestigingen door heel Nederland en zijn daarmee altijd dichtbij.

Neem contact op voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wat is de looptijd van een bedrijfshypotheek?

De looptijd van een bedrijfshypotheek ligt vaak tussen de 10 en 20 jaar, en is mede afhankelijk van de hoogte en aantal  aflossingstermijnen waarin de hypotheek afbetaald wordt.

Welke rentepercentage rekenen jullie voor een zakelijke hypotheek?

Het rentepercentage voor een zakelijke hypotheek is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de specifieke bedrijfssituatie en de risicocategorie waarin u bent ingeschaald. De risicocategorie bepaalt de debiteurenopslag, ook wel risico opslag genoemd, die samen met de basisrente het uiteindelijke rentepercentage van uw hypotheek vormt.

Is het mogelijk om mijn zakelijke hypotheek over te sluiten?

Bij Credion is het mogelijk om uw zakelijke hypotheek over te sluiten. Neem contact op met één van onze adviseurs en ontdek of u uw maandelijkse lasten kunt verlagen.

Waarom een bedrijfshypotheek afsluiten bij Credion?

Credion is een specialist in bedrijfs− & vastgoedfinancieringen sinds 2001. Jaarlijks realiseren we voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs− & vastgoedfinancieringen. Met ruim 100 geldverstrekkers hebben wij het grootste netwerk van Nederland. Op zoek naar een onafhankelijke adviseur? Met ruim 50 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt.