Bedrijfshypotheek

U bent op zoek naar meer financiering of een betere prijs voor de financiering van uw bedrijfspand. Credion heeft oplossingen waardoor u zelf minder eigen geld in uw bedrijfspand hoeft te investeren zodat u meer geld overhoudt om te ondernemen. Ook analyseren en adviseren wij u hoe u de maandlasten van uw bedrijfshypotheek kunt verlagen.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Naast standaard bereikbare oplossingen zoals de bedrijfslening en de bedrijfshypotheek moet u denken aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw bedrijfshypotheek ook waar nog meer financieringsbesparingsmogelijkheden voor u liggen.

Gerelateerde berichten

  1. Credion als partner op Amsterdamse Vastgoeddag en Dag van het Zorgvastgoed
  2. Credion met commercial op NPO Radio1 en Radio538
  3. Credion met commercial op NPO Radio1 en Radio538
  4. Credion met commercial op Radio1 en Radio538
  5. Credion met commercial op Radio1 en Radio538
  6. VWGNijhof opent 27e Credion kantoor in Arnhem
  7. Konings en Meeuwissen opent Credion kantoor
  1. Ben jij ambitieuzer dan je bank kan financieren?