Contactgegevens

Credion Oldenzaal
Eektestraat 8
7575 AP Oldenzaal

(0541) 29 72 49
oldenzaal@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Oldenzaal

Martin Mengerink

Martin Mengerink

Adviseur


Rom Ellenbroek

Rom Ellenbroek

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

FinancieringsCheck

De financiering van uw onderneming is een cruciaal onderdeel voor de bedrijfsvoering. Net als uw machines, uw wagenpark en uw medewerkers vraagt uw bedrijfsfinanciering om regelmatig onderhoud en aandacht. Maar zegt u eens eerlijk: wanneer heeft u uw financieringsstructuur en -condities voor het laatst onder de loep genomen? De FinancieringsCheck van Credion is dé financiële APK voor ondernemers.

Meer informatie over de FinancieringsCheck
  1. MKB-financieringsadvies: de Jong & Laan opent eigen Credion-vestiging

Samenwerking

Credion Oldenzaal werkt samen met onderstaande partner(s).

De Jong & Laan Accountants
De klant is de ondernemer, wij zijn de accountants. Prima rolverdeling. Toch durven we te beweren dat ook wij heel ondernemend zijn. We zijn zelf immers ook een succesvolle onderneming. Ondertussen koesteren we ook maar wat graag ons accountants-dna.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.