Contactgegevens

Credion Nederland
Business Park Friesland-West 27a
8447 SL Heerenveen (navigatie = Nijehaske)

(0513) 65 68 77
info@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Nederland

Carlo van der Weg

Carlo van der Weg

Directeur


Jacob Nammensma

Jacob Nammensma

Directeur


Credion Associatie is actief als centrale organisatie binnen de Credion franchiseformule. Ons team is elke dag actief om de ruim 50 Credion vestigingen te ondersteunen op marketing- en management gebied. 

Wilt u een eigen Credion vestiging opstarten of Credion adviseur worden? , u aansluiten als geldverstrekkers danwel op een andere manier met ons samenwerken? dan gaan wij graag met u in gesprek. Laat u uw gegevens achter en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Credion

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen uit het MKB. Inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied in Nederland. Doel van Credion is het realiseren van de meest optimale financieringsconstructie voor haar klanten.

Kennis van de ondernemersproblematiek, een professionele werkwijze, deskundigheid in bancaire zaken en goede contacten met diverse geldverstrekkers zijn belangrijke pijlers voor een goede en onafhankelijke advisering. Dankzij een landelijk dekkend netwerk zijn onze activiteiten ook voor de toekomst gewaarborgd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerenveen en er zijn inmiddels vestigingen verspreid door heel Nederland.

Samenwerking

Credion Nederland werkt samen met onderstaande partner(s).

CCQ Desk
De CCQ Desk is een onafhankelijk platform dat de aanvraag, administratie en beheer van MKB kredieten verzorgt.
Grondvermogen
Wie een eigen huis heeft, bezit een aardig vermogen. De waarde daarvan bestaat uit het huis zelf én de grond waarop het gebouwd is. Dat kapitaal van de grond kunt u direct vrijmaken met Grondvermogen.
Your Financials
Your Financials is een landelijke werkende organisatie van samenwerkende zelfstandig gevestigde financieel planners, die uw financiële situatie objectief analyseren en adviseren.
Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf
Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf ondersteunt ondernemers en professionele partijen die bij deze ondernemers betrokken zijn bij het maken van beslissingen die bepalend zijn voor de continuïteit van de onderneming.
NPEX
NPEX is een online handelsplatform. Ondernemingen en beleggingsfondsen kunnen effecten uitgeven en daarmee geld ophalen. Voor ondernemingen die uitbreiding of nieuwe activiteiten willen ontplooien, biedt het handelsplatform van NPEX een alternatief.
Finovion
Finovion is een administratiekantoor met een landelijk dekkend netwerk van vestigingen dat zich tot doel heeft gesteld om u meer grip op uw zaak te bezorgen. Het is onze ambitie om u te laten juichen over uw eigen cijfers.
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.
De Bedrijfsmakelaar
Doorzoek nu het aanbod van alle grote vastgoedpartijen in Nederland.
DTZ Zadelhoff
U herkent DTZ Zadelhoff meteen. Aan de inzet van onze mensen. Aan de grondige aanpak van een opdracht. En aan onze kennis van de markt. We weten wat er speelt en waar de kansen liggen. Daar kunt u van profiteren.
Financieel OpleidingsInstituut
Het Financieel OpleidingsInstituut (FOI) biedt maatwerk financiële, fiscale en juridische opleidingen voor banken, accountants en zakelijke dienstverleners.
MKBase
Overweegt u uw onderneming te gaan verkopen? Via MKBase kunt u in contact treden met serieuze kandidaat kopers.
Stamrechter
Stamrechter is een jonge zakelijke dienstverlener waarbij een langdurige relatie met de klant het belangrijkst is. Vertrouwen staat wat ons betreft daarbij centraal. Onze klanten moeten altijd van ons op aan kunnen
Welke Financiele Diensten
Bij Welke heeft u toegang tot een zeer breed assortiment met gerenommeerde geldverstrekkers. Door de ruimte keuze heeft u veel mogelijkheden om tot een passende aanbieding te komen.
AWHoreca Makelaars
AWHoreca Makelaars is een organisatie waarbij de beste horecamakelaars en horecataxateurs zijn aangesloten. Onze taak is om u te adviseren en te begeleiden bij de koop, verkoop of taxatie van een horecabedrijf.
Twinfield
Twinfield is de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa.
Meeus
Meeus is een van de grootste bemiddelaars op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Wij staan voor beter wonen, werken en leven door goed financieel management. Met het accent op u!
Curatoren.nl
Curatoren.nl heeft de meest uitgebreide informatie over faillissementen. Dien uw vordering in, download openbare verslagen, bericht de curator of bewindvoerder. Maar ook informatie over doorstarts en boedelverkopen.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.