Credion Maashorst

Stationsplein 1, 5384BH Heesch
Maak een afspraak WhatsApp

Over Credion Maashorst

Als ondernemer is jouw zaak jouw kapitaal. Maar wat als je juist kapitaal nodig hebt voor de zaak? Als brandstof om gas te kunnen geven. Want ondernemers zoals jij zijn aanpakkers die vooruit willen. Je wil niet horen wat niet kan, maar hoe het wel kan. Jij wil horen wat andere mogelijkheden zijn. Daar helpen wij bij. Wij realiseren jouw brandstof, met bedrijfs- & vastgoedfinanciering dankzij ruim 130 geldverstrekkers.

De Maashorst
Jij als ondernemer weet als geen ander hoe bruisend jouw regio is. De Maashorst is representatief voor ons werk. Ondernemend, levendig en toegewijd eigenwijs. Wij zetten ons graag in voor ondernemers als jij die willen vestigen of groeien in dit mooie bedrijvige gebied. Want niet alleen geologisch gezien is dit een bijzonder gebied, ook sociaal economisch. Daar horen ondernemers thuis. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

Ben jij bedrijvige ondernemer met financieringsvraagstukken in ons gebied? Dan verwelkomen wij je graag in de Maashorst!

Wanneer kun je ons inzetten?


Belangrijke kruispunten voor jou als ondernemer. Kruispunten zijn momenten waarop je staat voor een keuze. Een keuze die kan bepalen of je vooruit kan. Kruispunten zoals:

  • Aankoop bedrijfspand;
  • Herfinanciering van bestaande leningen;
  • Aankoop commercieel vastgoed t.b.v. verhuur;
  • Optimalisatie financieringsstructuur;
  • Begeleiding bij en financiering van een bedrijfsovername;
  • Je zoekt een investeerder;
  • Behoeften aan werkkapitaal;
  • Investeringen in bedrijfsmiddelen/machines;
  • Begeleiding bij bijzonder beheer/WHOA;
  • Verlengingsvoorstel van de bank ontvangen.

Niet zeker of jouw kruispunt erbij staat? Wij vertellen je graag of je hiervoor bij ons aan het juiste adres bent. Mocht dit niet zo zijn, dan vertellen we bij wie je dat wél bent. Een betrouwbare aanpakker in ons netwerk.

Onze specialist


Bert van Doorn is na jarenlang als CFO in het MT van de Debuutgroep te hebben gezeten  nu onze specialist in financieringen. Hij ondersteunt en begeleidt ondernemers bij financiële-, fiscale-, financiering-, en subsidie vraagstukken. “Mijn expertise is het analyseren en adviseren van ondernemers waarbij ik cijfermatig de vertaalslag kan maken van problemen naar oplossingen en verbeteringen”.

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Maashorst

Credion Maashorst

Stationsplein 1, 5384BH Heesch
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op