Contactgegevens

Credion Lek en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB Hardinxveld Giessendam

(088) 00 49 800
lekmerwestreek@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Lek en Merwestreek

Marc Damen

Marc Damen

Adviseur


Het financieringslandschap is volledig veranderd. Financieren is nog meer een specialisme geworden. Steeds vaker komt het voor dat je voor je financiering niet meer bij één partij terecht kunt. Belangrijk is te kijken naar waar je in welke fase van je onderneming voor het juiste product terecht kunt.

Voor het financieringsplan wordt door ondernemers steeds vaker hulp gezocht bij een specialist. Wanneer je een goed ondernemingsplan hebt, in combinatie met een financieringsplan, zijn er écht mogelijkheden om te financieren. Het hele financieringsproces is een vak geworden waarbij de hulp van een specialist zeer verhelderend kan zijn.

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

Naast de vestiging Credion Lek en Merwestreek, hebben wij ook een vestiging in Giessen: Credion Altena.

  1. Blog: Wat is de prijs van geld?
  1. Referentie: Adri Timmerman BV
  2. Financiering via Credion geeft bakkersechtpaar lucht om door te groeien

Samenwerking

Credion Lek en Merwestreek werkt samen met onderstaande partner(s).

Kees Koekkoek
Kees Koekkoek Administratie & Advies uit Meerkerk is een commerciële boekhouder voor uw administratie/ boekhouding. Ons motto: Kennis van zaken, gevoel voor ondernemen! ”Samen ondernemen. Samen opzoek naar rendement”.
Van Limborgh & Partners
Accountantskantoor Van Limborgh & Partners is een kantoor met vestigingen in Rotterdam en Gorinchem. De dienstverlening van Van Limborgh & Partners is gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren.
Atenta
Vanuit Sliedrecht werken wij sinds 1992 met een gedreven team financieel specialisten. Atenta is een administratie- en belastingadvieskantoor met meer dan 20 jaar ervaring. Ervaring die ons heeft geleerd dat het bij uw cijfer gaat om de details.
Hoogwerker Verzekeringen
Hoogwerker Verzekeren is een label van Baas Verzekeringen. Met dit label voorzien zij één specifieke doelgroep (in dit geval hoogwerkers) van een maatwerkoplossing of zijn de eigen klanten op een vernieuwende manier van dienst.
RegioBank
U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u allemaal bij RegioBank.
Van Noordenne Accountants
Ondernemers vooruit helpen; dat is wat we doen bij Van Noordenne Accountants. Niets meer en niets minder. Samen met u werken aan het beste bedrijfsresultaat. Dat geeft ons de uitdaging die ons hart sneller laat kloppen. Dat maakt ons vak boeiend.
Baars Verzekeringen
Baars Verzekeringen is een jong en fris assurantiekantoor. Al sinds 1929 hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren en bedrijven, maar daarnaast geven wij ook advies over het afsluiten van Hypotheken en Pensioenregelingen.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Testimonials

Lees zelf wat relaties over de adviseur(s) van Credion Lek en Merwestreek zeggen.

Adri Timmerman, Adri Timmerman BV Ik kwam bij Marc terecht via een radiocommercial die ik gehoord had over Credion. Waar de reguliere banken dachten in problemen dacht Marc in oplossingen en hij heeft mij aan een alternatieve financiering geholpen. Marc is duidelijk in zijn communicatie. Een direct aanspreekpunt, korte lijnen dat is wel zo fijn. Ik ben tevreden over de oplossing die Marc geboden heeft. Een aanrader dus! Adri Timmerman, Adri Timmerman BV