Een glasheldere bedrijfsfinanciering

Ambities waarmaken: wilt u met uw optiekzaak groeien? Uitbreiden? Of een bestaande optiekzaak overnemen? Het kan met Optiek voor elkaar

Optiek voor elkaar heeft oog voor de Nederlandse opticien. Credion stelt graag haar financieringsexpertise beschikbaar aan de circa 400 bij Centrop aangesloten opticiens. Financiering voor en door opticiens vanuit een coöperatieve gedachte tegen faire voorwaarden.

Optiek voor elkaar en Credion

Met een passende bedrijfsfinanciering helpt Credion u als opticien uw ambities waar te maken. Groeien, uitbreiden, aankopen, doorgaan: een bedrijfsfinanciering maakt het mogelijk. Een financieringsvraagstuk is vaak een complex en tijdrovend proces. Ook uzelf gaat bij de aanvraag van een bedrijfslening niet over één nacht ijs. U wilt van tevoren goed weten waar u aan toe bent en zoekt een betrouwbare partner.

Bij Credion denken we in oplossingen en nemen we voor iedere ondernemer de tijd, of u nu een starter bent of aan het hoofd staat van een gevestigde onderneming.

Samen mogelijk maken

Credion, Centrop en Geldvoorelkaar hebben de handen ineen gestoken om u, als zelfstandig opticien, te helpen uw ambities waar te maken met Optiek voor elkaar. Wij kijken niet alleen met u mee, maar ook vooruit. Door een passende financieringsoplossing creëren wij kansen en daarmee ruimte om te ondernemen. We houden trends in de gaten, zoeken naar de beste deals en bieden ondersteuning waar nodig. Alles draait om het ondernemen.


 

Weten waar voor u de kansen liggen?

Wij adviseren u graag over een passende bedrijfsfinanciering voor bijvoorbeeld een overname, investering in uw optiekzaak, aanschaf van apparatuur, leaseauto’s e.d. Samen met de specialisten van Centrop structureren wij uw financieringsaanvraag.

Wilt u weten welke financieringsoplossing het beste bij uw ambities past? Neem dan contact op met Credion Hilversum, onze adviseurs staan u graag te woord.

Alfons Remery Sander Kramer
Alfons Remery
aremery@credion.nl
06 33 93 93 07
Sander Kramer
skramer@credion.nl
06 30 41 30 81

Optiek voor elkaar - Credion

Meer weten over de samenwerking Credion, Centrop en Geldvoorelkaar? En weten hoe wij te werk gaan? In onderstaande video leggen wij het uit.

Mocht u meer willen weten over het lidmaatschap van inkooporganisatie Centrop, dan kunt u contact opnemen met Centrop. Wenst u meer informatie over het crowdfundplatform Optiek voor elkaar. Klik op onderstaande button.

Ik wil informatie over Centrop Ik wil informatie over Optiek voor elkaar