In 5 stappen naar uw optimale bedrijfs- of vastgoedfinanciering

Onze werkwijze is helder en transparant. We garanderen onafhankelijk advies en specialistische begeleiding bij het vinden van de best passende financiering voor uw ambities.

1. Eerste kennismaking

Het vinden van de juiste bedrijfs- of vastgoedfinanciering begint met een goed gesprek. Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs.

Eerste kennismaking

2. Adviesplan

Op basis van uw ambitie en uw wensen, maakt onze adviseur samen met u een adviesplan om te komen tot een zinvol en verantwoord financieringsplan. Zorgvuldigheid staat bij ons voorop.

Adviesplan

3. Kredietaanvraag ingediend

Kunt u zich vinden in ons advies? Dan dienen we de kredietaanvraag in. We putten uit ons uitgebreide netwerk van geldbronnen.

Kredietaanvraag ingediend

4. De beste deal kiezen

De ene financiering is de andere niet. Op basis van de kredietaanvraag, komen er financieringsvoorstellen op tafel. Samen kiezen we de meest optimale deal die het best past bij uw ambitie en mogelijkheden.

De beste deal kiezen

5. Financiering geregeld

Gefeliciteerd! Uw financiering is geregeld. We wensen u uiteraard heel veel succes bij het realiseren van uw plannen.

Financiering geregeld

Kosten van onze dienstverlening

Credion werkt altijd in opdracht van u als ondernemer. Uw doel staat voorop. Daarom zijn we van geen enkele financier afhankelijk, varen wij onze eigen koers en adviseren we financieringsoplossingen ten gunste van uw bedrijf. Om die onafhankelijkheid te borgen brengen wij de kosten van onze dienstverlening bij u in rekening.

We starten met een vaste fee ter dekking van de basiskosten en na afronding een succesfee die in verhouding staat tot de financiering. Dit alles 100% transparant. Door ons volume en inkoopvoordeel verdient een Credion adviseur zich vaak snel terug. De kosten van onze adviseur worden over het algemeen geheel of gedeeltelijk verdisconteerd met het tarief wat een geldverstrekker u rekent bij het afsluiten van de financiering.