Contactgegevens

Credion Helmond
Kasteel-Traverse 90
5701 NR Helmond

(085) 90 20 218
helmond@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Helmond

Adriaan Nooijen

Adriaan Nooijen

Agrarisch adviseur


Henri van Montfort

Henri van Montfort

Adviseur


Joop van Dijck

Joop van Dijck

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

  1. Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau opent Credion vestiging in Helmond
  1. Credion regelt nieuwe factoring- en leasepartner voor Pleging Transportservice

Samenwerking

Credion Helmond werkt samen met onderstaande partner(s).

Van Montfort & Van Dijck
Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau is een adviesbureau dat zich met name toelegt op de advisering van de ondernemer en ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Bedrijfsadvies op maat!
Nooijen Advies
Nooijen Advies is een onafhankelijk en objectief adviesbureau voor de food & agribusiness in de veehouderijsectoren en loonwerk. Gespecialiseerd in de dynamiek van een familiebedrijf. Wij leveren bedrijfsadvies en coaching van ondernemerschap.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.