Credion Haarlemmermeer en Schiphol

Diamantlaan 4, 2132WV Hoofddorp
Maak een afspraak WhatsApp
drs. Pim van der Horst MBA RE RI
drs. Pim van der Horst MBA RE RI
| download vcard 06 47 94 06 68

Over Credion Haarlemmermeer en Schiphol

Met 81 onafhankelijk adviseurs, verspreid over 48 vestigingen door heel Nederland, kiezen wij er heel bewust voor dichtbij onze klanten te zijn. Het financieren van ondernemersambities is een serieuze zaak. Wij kennen onze klanten door en door, zodat we ze van het best mogelijke advies kunnen voorzien.

Wij zijn sinds 2013 gevestigd in Hoofddorp. Wij bieden ambitieuze ondernemers toegang tot ons uitgebreide netwerk van geldbronnen. Wij nutten ons specialisme uit om te komen tot de best passende bedrijfsfinanciering. Wij overzien de snel veranderende markt van geldaanbieders en de verschillende vormen van financiering die ze aanbieden. Denk hierbij niet alleen aan de (nieuwe) banken, maar ook aan factoring, crowdfunding, leasing en privé investeerders (en een combinatie daarvan).

Of het nu gaat om werkkapitaal, een bedrijfshypotheek, voorraadfinanciering of investering: wij zijn uw gids in het complexe financieringslandschap. Daarom werken wij onder andere samen met het landelijk opererende organisatieadviesbureau MeerMKB. Zo kunnen wij u optimaal bedienen in uw zoektocht naar financiering.

We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met één van onze adviseurs. Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Haarlemmermeer en Schiphol

Credion Haarlemmermeer en Schiphol

Diamantlaan 4, 2132WV Hoofddorp
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op