Credion Haarlem MB RV

Pilotenstraat 43b, 1059CH Amsterdam
Maak een afspraak

Over deze vestiging

Vanaf begin 2018 zijn we vanuit het Crown Business Center begonnen met Credion Haarlem MB RV (onderdeel van de MB Resultaatverbeteraars formule). Jan Herman Lap vanuit zijn Rabobank achtergrond, Astrid van der Vis als fiscalist en Maarten-Jeroen den Boer als jurist en ondernemersadviseur.

Onze dienstverlening is 100% projectmatig en gericht op Haarlemse MKB Ondernemers welke wij begeleiden bij:

  • aan en verkoop van de onderneming;
  • reorganisatie en rechtsvormwijziging en 
  • MKB Bedrijfsfinanciering 

Het werk als krediet regisseur doen we vanaf 2018 als Credion franchisenemer. We hebben de dienstverlening op dit gebied van RSM voortgezet en werken nauw samen met René van Bruggen en zijn team.

Voor de MKB ondernemers gevestigd in Haarlem richten we ons op financieringsoptimalisatie, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

We werken bij voorkeur 100 procent digitaal, zonder de stap van de persoonlijke kennismaking en samenwerking over te slaan.

Middels onze Credion SLA’s beschikken we over snelle en soepele ingangen bij de reguliere (Nederlandse) grootbanken, hebben we speciale vastgoed financieringsoplossingen, lease- factoring- en crowdfunding oplossingen welke we passend voor uw bedrijf wel of niet gestapeld kunnen inzetten.

Gezien onze persoonlijke belangstelling en vaktechnische specialisatie hebben we een voorliefde voor de financiering van onroerend goed; zowel eigen gebruik als beleggingsonroerend goed!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom een keer bij ons langs op het adres Crown Business Center, A. Hofmanweg 5a te Haarlem.

Exclusieve Credion Autolease-deal voor uw onderneming

Speciaal voor onze relaties hebben we, in samenwerking met LeaseBuddy, een exclusieve Credion-leasedeal voor uw onderneming. Door slim in te kopen, kunnen wij een aantal nieuwe auto’s uit voorraad full operational aanbieden tegen te laagste prijs én met de beste voorwaarden. Zo heeft u geen omkijken meer naar een autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; u hoeft alleen nog maar te tanken!

Klik hier voor de Credion Autolease-deals

Locatie

Credion Haarlem MB RV

Pilotenstraat 43b, 1059CH Amsterdam
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken met de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op