Credion Haarlem MB RV

Jacob de Witstraat 7, 2102BL Heemstede
Maak een afspraak

Over deze vestiging

Vanaf begin 2018 is Credion Haarlem MB RV actief in de regio Kennemerland. (onderdeel van de MB Resultaatverbeteraars formule). Marco de Wit als ervaren bankier en financieringsspecialist, Jan Herman Lap vanuit zijn Rabobank achtergrond, Astrid van der Vis als fiscalist en Maarten-Jeroen den Boer als jurist en ondernemersadviseur.

Onze dienstverlening is 100% projectmatig en gericht op het Haarlemse MKB. Ondernemers begeleiden wij bij:

  • MKB Bedrijfsfinanciering 
  • Aan en verkoop van de onderneming;
  • Reorganisatie en rechtsvormwijziging 

Bij uw bedrijfsfinanciering richten we ons op financieringsoptimalisatie, groei financiering, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

Persoonlijk contact is voor ons het startpunt van de relatie. Wij verdiepen ons in uw vraag en onderzoeken de haalbaarheid van uw plannen met betrekking tot de financiering. Vervolgens bemiddelen we voor u een passende aanbieding bij een financier die aansluit bij uw plannen. Middels onze Credion SLA’s beschikken we over snelle en soepele ingangen bij de reguliere (Nederlandse) grootbanken, hebben we speciale vastgoed financieringsoplossingen, lease- factoring- en crowdfunding oplossingen, gestapeld of niet. We werken bij voorkeur 100 procent digitaal om u efficiënt van dienst te kunnen zijn

Wij werken voor iedere sector in het bedrijfsleven

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en bel naar 0299-405756 (onze ondersteuning in Midden-Beemster) of stuur een bericht naar haarlem@credion.nl.

Exclusieve Credion Autolease-deal voor uw onderneming

Speciaal voor onze relaties hebben we, in samenwerking met LeaseBuddy, een exclusieve Credion-leasedeal voor uw onderneming. Door slim in te kopen, kunnen wij een aantal nieuwe auto’s uit voorraad full operational aanbieden tegen te laagste prijs én met de beste voorwaarden. Zo heeft u geen omkijken meer naar een autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; u hoeft alleen nog maar te tanken!

Klik hier voor de Credion Autolease-deals

Locatie

Credion Haarlem MB RV

Jacob de Witstraat 7, 2102BL Heemstede
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken met de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op