Contactgegevens

Credion Genemuiden
Westerbrugstraat 2
8281 BD Genemuiden

(038) 30 30 380
genemuiden@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Genemuiden

Evert Winter

Evert Winter

Adviseur


Zoekt uw onderneming de financiële middelen om te ondernemer? Of wilt u zeker weten dat uw financiering nog op de meest voordelige wijze is geregeld...? Dan is contact opnemen met Evert Winter van Credion Genemuiden de juiste beslissing.

Als ondernemer wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Doordat banken kritischer zijn geworden in het verstrekken van zakelijke kredieten, is het voor u als ondernemer steeds lastiger een passende financiering geregeld te krijgen.  Veel alternatieve oplossingen dienen zich aan, maar dit zijn oplossingen waar u als ondernemer weinig tot geen kennis of kunde van heeft.

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

Door de mogelijke inzet van meer dan 40 verschillende bronnen van geld zoals crowdfunders, investeerders en factoringmaatschappijen, en het gezamenlijk financieringsvolume is Credion meer dan wie ook in staat hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren. Het credo van Credion luidt: ‘Credion realiseert geld om te ondernemen’. Daar maken wij ons sterk voor!

Specialisme: MKB & Scheepvaart

Op de vestiging in Genemuiden zijn wij niet alleen gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van MKB ondernemers, maar ook richten wij ons op ondernemers en ondernemingen uit de scheepvaartbranche. Denk hierbij aan het financieren van de beroepsvaart, maar daarbinnen richten we ons ook op de visserij en de binnen- en kustvaart.