Schepen

Het financieren van de professionele beroepsvaart is een vak op zich. Niet voor niets hebben geldverstrekkers vaak een specialistische desk voor de beroepsvaart. Zo ook Credion. Het financieren van schepen is sinds de crisis een uitdaging. De uitdaging zit 'm in het vinden van de juiste partijen. Tegenwoordig zien wij mogelijkheden middels binnenlandse- en buitenlandse banken aangevuld met kapitaal van investeerders. Credion beschikt over dit netwerk.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. Vanuit de afdeling Shipping hebben we al vele scheepvaart ondernemingen geadviseerd en begeleid naar financiering op het gebied van nieuwbouw en de aanschaf van bestaande schepen.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor scheepvaart ondernemingen. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor Nederlandse scheepvaartondernemingen.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met de afdeling Shipping Team. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.