Financiering in de scheepvaart

Financiering in de scheepvaart

Omdat het financieren van professionele beroepsvaart écht een vak apart is, hebben wij een speciale desk met adviseurs: Credion Ship Finance.

Zoekt u financiering voor het aanschaffen van een bestaand schip of wilt u een nieuw schip laten bouwen? Heeft u groeiplannen? Wij zijn er voor ambitieuze ondernemers in de scheepvaart die hun vak serieus nemen. Dat doen wij namelijk ook.

Meer dan 110 financieringsbronnen

Onze adviseurs zijn niet zomaar een tussenpersoon, zij zijn financial engineer. Dat betekent dat ze kundig, betrouwbaar, transparant, maar ook zeker creatief adviseren over verschillende financieringsvormen in de scheepvaart. Ze putten daarbij uit meer dan 110 geldbronnen. Niet alleen uit de traditionele bancaire sector, maar ook uit alternatieve vormen van funding. U krijgt dus het best passende financieringsadvies met uitstekende voorwaarden. Ons netwerk reikt namelijk verder dan de standaardoplossingen.

Kennismaken?

Uiteraard is een kennismaking met onze specialisten van Credion Ship Finance vrijblijvend. Pas na deze kennismaking en bij een duidelijke klik, gaan we aan de slag. We adviseren en begeleiden gedurende het hele traject. Een echte samenwerking dus.

Neem gerust contact op voor meer informatie en een kennismaking. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.