Financieren van onroerend goed

Financieren van onroerend goed

Het aankopen van een nieuw bedrijfspand, winkel of kantoorruimte kent vaak een specifieke financieringsbehoefte. Wij kennen die behoefte en kunnen u voorzien in een uitstekende bedrijfshypotheek voor uw onroerend goed of bedrijfspand.

Niet zomaar een financiering

Onze specialistische adviseurs hebben een uitgebreide kennis over diverse vormen van financiering en zoeken samen met u de best passende vorm met de best passende voorwaarden. Zij putten daarbij uit een uitgebreid netwerk van meer dan zestig geldverstrekkers en kijken verder dan de traditionele, bancaire zakelijke hypotheken.

Advies over uw maandlasten

Naast het aanspreken van externe geldbronnen om uw aankoop van onroerend goed te kunnen financieren, zijn onze specialisten ook uitstekend toegerust om u te adviseren over het verlagen van uw maandlasten. Het opnieuw bekijken van bestaande bedrijfshypotheken loont vaak. Het is onze dagelijkse kost, dus we kunnen u snel en goed voorzien van specifiek advies. Ook als het gaat om andere financieringsvraagstukken, trouwens.

Minder eigen geld investeren

Het aankopen van onroerend goed gaat vaak gemoeid met het inleggen van eigen middelen. Dit heeft niet in elke situatie de voorkeur. Daarom kijken wij graag met u mee om te kijken welke oplossingen er zijn. Wij doen dit met een realistische, maar creatieve bril. En door ons uitgebreide netwerk van meer dan 100 geldverstrekkers, kunnen we een slimme bedrijfsfinanciering tegen uitstekend passende voorwaarden garanderen.

Zullen we kennismaken? En verder praten?  Dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen. Dat is uiteraard vrijblijvend.