Financieren van onroerend goed

Financieren van onroerend goed

Het aankopen van een nieuw bedrijfspand, winkel of kantoorruimte kent vaak een specifieke financieringsbehoefte. Wij kennen die behoefte en kunnen u voorzien in een uitstekende bedrijfshypotheek voor uw onroerend goed of bedrijfspand.

Online vergelijken en aanvragen

Financiering van uw zakelijk onroerend goed 

Het financieren van uw bedrijfspand is niet zomaar een financiering. Onze specialistische adviseurs hebben een uitgebreide kennis over diverse vormen van financiering en zoeken samen met u de best passende vorm met de best passende voorwaarden. Zij putten daarbij uit een uitgebreid netwerk van meer dan zestig geldverstrekkers en kijken verder dan de traditionele, bancaire zakelijke hypotheken.

Onroerend goed financieren zonder bank

Het is mogelijk om onroerend goed te financieren zonder tussenkomst van een bank. U maakt dan gebruik van alternatieve financieringsvormen voor de financiering van uw onroerend goed. Onder alternatieve financieringsvormen verstaan we financieringen door middel van bijvoorbeeld investeerders of leasing

Verlaag uw maandlasten voor uw bedrijfs onroerend goed

Naast het aanspreken van externe geldbronnen om uw aankoop van onroerend goed te kunnen financieren, zijn onze specialisten ook uitstekend toegerust om u te adviseren over het verlagen van uw maandlasten. Het opnieuw bekijken van bestaande bedrijfshypotheken loont vaak. Het is onze dagelijkse kost, dus we kunnen u snel en goed voorzien van specifiek advies. Ook als het gaat om andere financieringsvraagstukken, trouwens.

Minder eigen geld investeren 

Het aankopen van onroerend goed gaat vaak gemoeid met het inleggen van eigen middelen. Dit heeft niet in elke situatie de voorkeur. Daarom kijken wij graag met u mee om te kijken welke oplossingen er zijn. Wij doen dit met een realistische, maar creatieve bril. En door ons uitgebreide netwerk van meer dan 110 geldverstrekkers, kunnen we een slimme bedrijfsfinanciering tegen uitstekend passende voorwaarden garanderen.

Zullen we kennismaken? En verder praten?  Dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen. Dat is uiteraard vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Wat is onroerend goed?

Onder onroerend goed verstaan we de grond inclusief pand (een bedrijfspand, fabriek of huis) die duurzaam met de grond verenigd zijn.

Welke financieringen zijn mogelijk rondom onroerend goed?

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw onroerend goed te financieren. Naast traditionele, bancaire zakelijke hypotheken, is het ook mogelijk om uw onroerend goed te financieren zonder tussenkomst van een bank. Onderdeel van alternatieve financieringen zijn bijvoorbeeld investeerders of leasing.  

 

Waarom onroerend goed financiering via Credion?

Credion heeft gespecialiseerde adviseurs met kennis over diverse vormen van financiering. Zo krijgt u de best passende vorm van financiering met voorwaarden die passen bij uw situatie. Zullen we kennismaken? Maak nu een afspraak bij één van onze vestigingen. Dat is uiteraard vrijblijvend.