Financieren van bedrijfsmiddelen

Financieren van bedrijfsmiddelen

Wilt u investeren in bedrijfsmiddelen? Het huidige financieringslandschap is complex. Vol met mogelijkheden, maar niet per se overzichtelijk. Wij wijzen u graag de weg naar een bedrijfsfinanciering op maat.

Investeren in bedrijfsmiddelen

Uitbreiding, vernieuwing of opstarten: er komt een moment dat u zult moeten investeren in bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld in een wagenpark, machines of andere apparatuur. Als u zelf niet beschikt over genoeg middelen, dan kan een financiering uitkomst bieden.

De aanbieders van dergelijke investeringen zijn talrijk. En de verschillende voorwaarden divers. Daarom helpen wij u graag met het zoeken en vinden van de perfecte financiering voor uw ambities. We kijken daarbij verder dan de reguliere stap naar de bank. Onze werkwijze kenmerkt zich juist door creatief te kijken naar álle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld crowdfunding of lease.

Oplossingen voor een liquiditeitsprobleem

Het managen van de financiën is voor elke onderneming een uitdaging. Het kan gebeuren dat u krap komt te zitten in uw liquiditeit en snel extra werkkapitaal moet vrijmaken. Ook dan kunnen wij u helpen door bijvoorbeeld mee te denken over een “sale-and-lease-back” constructie van uw bedrijfsmiddelen.

Onze financial engineers doen het werk

Wij hebben geen tussenpersonen, maar financial engineers. Verspreid over 53 vestigingen door heel Nederland zijn zij elke dag bezig met het adviseren over en afsluiten van bedrijfsfinancieringen op maat. We hebben een groot netwerk van geldbronnen en bieden snel en goed de scherpste deal. Altijd perfect passend bij de ambities van u als ondernemer.

Maak vrijblijvend kennis en ontdek wat we voor u en uw onderneming kunnen doen.