Financieren van bedrijfsmiddelen

Financieren van bedrijfsmiddelen

Wilt u investeren in bedrijfsmiddelen? Het huidige financieringslandschap is complex. Vol met mogelijkheden, maar niet per se overzichtelijk. Wij wijzen u graag de weg naar een bedrijfsfinanciering op maat.

Online vergelijken en aanvragen

Investeren in bedrijfsmiddelen

Uitbreiding, vernieuwing of opstarten: er komt een moment dat u zult moeten investeren in bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld in een wagenpark, machines of andere apparatuur. Als u zelf niet beschikt over genoeg middelen, dan kan een financiering uitkomst bieden.

De aanbieders van dergelijke investeringen zijn talrijk. En de verschillende voorwaarden divers. Daarom helpen wij u graag met het zoeken en vinden van de perfecte financiering voor uw ambities.

Oplossingen voor een liquiditeitsprobleem

Het managen van de financiën is voor elke onderneming een uitdaging. Het kan gebeuren dat u krap komt te zitten in uw liquiditeit en snel extra werkkapitaal moet vrijmaken. Ook dan kunnen wij u helpen door bijvoorbeeld mee te denken over een “sale-and-lease-back” constructie van uw bedrijfsmiddelen.

Maak vrijblijvend kennis en ontdek wat we voor u en uw onderneming kunnen doen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn bedrijfsmiddelen?

Bedrijfsmiddelen zijn middelen die gebruikt worden in een onderneming om producten te maken of diensten te verlenen. Voorbeelden van bedrijfsmiddelen zijn machines, transportmiddelen, en gereedschap.

Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Bedrijfsmiddelen zijn kostbaar. Indien uw bedrijf financieringen nodig heeft om te investeren in bedrijfsmiddelen bent u bij Credion aan het juiste adres. We kijken daarbij verder dan de reguliere stap naar de bank. Onze werkwijze kenmerkt zich juist door creatief te kijken naar álle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld crowdfunding, lease, investeerders of een van onze andere alternatieve financieringsmogelijkheden.

Wat is een goede looptijd voor financieringen van machines en wagenpark?

Indien u op zoek bent naar een financiering voor uw machines en/of wagenpark is het belangrijk om naast een juiste financiering ook na te denken over de looptijd van de financiering. Hierbij is het verstandig om de looptijd van uw financiering te matchen met de afschrijvingsduur van de machine. Op die manier is de lening afgelost op het moment dat de machine afgeschreven is en deze vervangen dient te worden.

Waarom bedrijfsmiddelen financieren via Credion?

Wij hebben geen tussenpersonen, maar financial engineers. Verspreid over 47 vestigingen door heel Nederland zijn zij elke dag bezig met het adviseren over en afsluiten van bedrijfsfinancieringen op maat. We hebben een groot netwerk van geldbronnen en bieden snel en goed de scherpste deal. Altijd perfect passend bij de ambities van u als ondernemer.