Machines en wagenpark

U bent op zoek naar een oplossing voor het investeren in bedrijfsmiddelen. Bedrijfsmiddelen kunnen op verschillende manieren worden gefinancierd. Er zijn veel oplossingen en aanbieders, elk met haar specifieke eisen. Credion geeft u inzicht in uw mogelijkheden en adviseert u hierin. Nadat er een keuze is gemaakt voor een oplossing, begeleidt Credion u naar de partij die uw financiering zo gunstig mogelijk kan inrichten.

Credion biedt ook oplossingen indien u krap zit in uw liquiditeit. Als u bedrijfsmiddelen op de balans hebt staan, kan Credion een constructie arrangeren op het gebied van "sale-and-lease back". Hiermee kunt u snel over extra werkkapitaal beschikken.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw leasing mogelijkheden ook waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen.

Gerelateerde berichten

  1. Credion met radiocommercial op BNR Nieuwsradio
  2. Credion met radiocommercial op BNR Nieuwsradio
  1. Credion regelt nieuwe factoring- en leasepartner voor Pleging Transportservice