Herfinancieringen

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u wilt herfinancieren. Dit kan zijn omdat u niet het meest scherpe aanbod van uw huisbankier hebt ontvangen. Misschien hebt u meer geld nodig om te groeien, of heeft uw bank een koerswijziging heeft aangekondigd en aangegeven dat u op zoek moet naar een andere geldverstrekker. In alle gevallen realiseert Credion financieringsoplossingen voor uw bedrijf.

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000 met inmiddels meer dan 40 vestigingen. In de achter ons liggende jaren hebben we al vele duizenden MKB ondernemers geholpen aan enkele miljarden financiering. Dit is sinds de crisis alleen maar verder opgelopen en dat is niet zo vreemd. Credion realiseert oplossingen. In combinatie met Nederlandse banken, maar ook steeds meer met alternatieven financieringen.

Credion is gespecialiseerd in het verbeteren van de financiering van ondernemingen. Doordat Credion de grootste adviesorganisatie is, heeft zij een veel breder netwerk van oplossingen dan standaard bereikbaar is voor het MKB. Denk hierbij aan landelijke investeringsfondsen, regionale investeerders, crowdfunding, leasing, factoring, subsidies en tal van andere opties. Via Credion zijn deze bereikbaar voor het Nederlandse MKB.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw herfinancieringsmogelijkheden ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan borgstellingskansen vanuit de overheid, de vele subsidiemogelijkheden en andere specifieke oplossingen die er zijn.

Gerelateerde berichten

  1. Kamp wil meer mkb-financiering door banken
  2. Column: Het strategisch onvermogen van banken
  1. Credion Utrecht regelt FinTech oplossing voor Taxi Centrale Haaglanden
  2. Credion ontzorgt Doede Electrotechniek bij herfinanciering
  3. Lease en herfinanciering Salomon Jetting Parts B.V.
  4. Credion begeleidt Hotel Mitland in zoektocht naar herfinanciering