Herfinanciering

Herfinanciering

Scherp blijven op uw financieringen en bijbehorende voorwaarden is belangrijk voor zowel de bestendigheid en groeimogelijkheden van uw onderneming. Daarom adviseren wij om deze zaken regelmatig door te nemen met een specialist. En: soms zorgen externe factoren er voor dat u opnieuw moet kijken. Het kan goed zijn dat er een herfinanciering ter sprake komt.

Redenen voor herfinanciering

De wens om een herfinanciering te onderzoeken kan verschillende redenen hebben. Soms kondigt een bank een koerswijziging aan waardoor u wel opnieuw móet kijken naar de huidige financiering en wellicht op zoek moet gaan naar een nieuwe geldverstrekker.

In andere gevallen blijken de voorwaarden van een nieuwe financiering bijvoorbeeld veel gunstiger dan die van de huidige. Dat kan u op de korte- en lange termijn veel voordeel opleveren.

Ook kan het zijn dat u meer financiële ruimte nodig heeft om te kunnen investeren. Met een dergelijke groeiambitie is het absoluut belangrijk om ook de huidige financiering opnieuw te bezien en alle mogelijkheden tot herfinanciering zorgvuldig door te nemen.

Onze financial engineers helpen u graag

Het uitzoeken van de mogelijkheden tot herfinanciering kan een complexe opdracht zijn. Helemaal als het niet behoort tot uw dagelijkse werkzaamheden. Het vergelijken van de verschillende mogelijkheden en voorwaarden ten opzichte van uw huidige situatie en met medeneming van uw ambities en uitdagingen: onze specialisten helpen u er graag bij. Zo kijken we in onze adviestrajecten niet alleen naar herfinancieringsmogelijkheden, maar ook naar andere manieren om uw ambities te verwezenlijken. Denk aan borgstellingskansen vanuit de overheid, subsidiemogelijkheden of financiering in de vorm van crowdfunding of leasing.

Van kennismaking tot handtekening

Van gedegen advies tot het aanvragen en afsluiten van de financiering: we nemen u graag zoveel mogelijk uit handen. Van kennismaking tot handtekening zetten we ons in voor de best passende oplossing. Dat doen we met ons rijke netwerk van traditionele en alternatieve geldbronnen vanuit 53 vestigingen in heel Nederland. We hielpen al duizenden ondernemers aan miljarden financiering. En dat blijven we doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot herfinanciering? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.