Financieren van een bedrijfsovername

Financieren van een bedrijfsovername

Een bedrijfsovername is een spannend proces. Al ver voor het woord financiering valt, zijn er tal van stappen genomen: verkennen, verdiepen en het uitdenken van de best passende strategie, bijvoorbeeld. Dan komt dat moment dat de bedrijfsovername concreter wordt en er goed moet worden gekeken naar de best passende financiering. Specialistische begeleiding is dan absoluut geen overbodige luxe.

Specialisten in overnamefinancieringen

Onze specialisten hebben al sinds 2001 ervaring in het verzorgen van passende financieringsconstructies voor ambitieuze ondernemers, waaronder voor overnamefinancieringen. Wij hebben geen tussenpersonen, maar financial engineers die elk belangrijk facet samen met u bekijken.

Een goede overnamefinanciering ondersteunt uw ambities en kent voorwaarden die perfect passen bij uw doelstellingen op de lange- en korte termijn. Om die financiering te vinden, gaat u in gesprek met onze mensen en bekijkt u samen de mogelijkheden, uitdagingen en oplossingen.

Altijd dichtbij

Met 54 vestigingen door heel Nederland, zijn we altijd dichtbij. Wel zo handig, want het samen vinden van een goede financieringsconstructie is een intensief proces. We beschikken in dit proces over meer dan 110 geldbronnen en kunnen u de beste voorwaarden garanderen.

Kennismaken? Heel graag! Uiteraard vrijblijvend. Neem contact op, dan bekijken we alle mogelijkheden.