Credion Eemland

Vendelier 2f, 3905PA Veenendaal
Maak een afspraak

Over deze vestiging

Sinds 2019 zijn wij vanuit ons kantoor aan de Zonnehof te Amersfoort actief in de regio Eemland met advisering en begeleiding van ondernemers op het gebied van financieren.

Onze missie is voor ondernemers goede, werkbare financieringsoplossingen te realiseren. Dit doen wij door onze vakkennis, ervaring en ons uitgebreide netwerk zo optimaal mogelijk in te zetten. Hierbij staan persoonlijk contact, transparantie en een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en financieringspartners voor ons centraal.

Over Chritiaan Baan
Christiaan is sinds 1995 in het bankwezen werkzaam als MKB-financier en vanaf het eerste moment gefascineerd door het werken met ondernemers. Met name de dynamiek en vari√ęteit van het bedrijfsleven spreekt hem aan. Door zijn werkzaamheden bij ING, Fortis, ABN AMRO, Deutsche Bank en FGH is het bankenland zeer vertrouwd. Gecombineerd met ondertussen ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer is hij goed in staat een brug te slaan tussen ondernemers en financiers.

Onze toegevoegde waarde

Dit is kort samengevat:

  • Goede actuele kennis van de markt met betrekking tot financieringen en financieringsvormen, mede door permanente educatie;
  • Een breed netwerk van o.a. financiers en participatiemaatschappijen;
  • De beste onafhankelijke financieringsoplossing voor u als ondernemer.

Kortom, we zijn een echte specialist op het gebied van vastgoed- en bedrijfsfinancieringen. Dankzij de Credion-formule beschikken wij over goede ingangen bij ruim 100 verschillende financiers, die al dan niet gecombineerd kunnen worden ingezet. Hiermee kunnen wij maatwerk leveren. Dit samen met ons lokale netwerk van o.a. taxateurs en notarissen zorgt voor succes. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Met een mail of telefoontje is het gesprek geopend en maken wij graag kennis met u en uw toekomstplannen.

Locatie

Credion Eemland

Vendelier 2f, 3905PA Veenendaal
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op