Credion Drechtsteden

Oslo 20, 2993LD Barendrecht (alleen op afspraak)
Maak een afspraak WhatsApp

Over Credion Drechtsteden

U bent ondernemer. U wilt vooruit met uw bedrijf. U ziet en pakt kansen en bent overtuigd van de mogelijkheden. Tegelijk weet u: om te investeren is geld nodig. Of het nu gaat om nieuwe machines en uitbreiding van het wagenpark, werkkapitaal, aankoop van een pand of commercieel vastgoed, een verbouwing, een overname, herfinanciering of financiële ruimte om te investeren. U wilt of moet het financieren met geleend geld.

Bij wie kunt dan u terecht? Wat zijn de mogelijkheden voor financieringen? Welke financieringsoplossing past het beste bij uw bedrijf? Hoe zorgt u dat een bedrijfsfinanciering geen blok aan uw been wordt, maar bijdraagt aan het succes van de onderneming? Credion adviseurs zijn dé specialisten om uw bedrijfsfinanciering (of vastgoedfinanciering) succesvol te realiseren.

Financieringsadvies in de Drechtsteden, Alblasserwaard, Barendrecht en Albrandswaard

Ondernemen is kansen zien en pakken Elke dag zetten wij alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. Wij kennen onze klanten en de regio door en door zodat we ze van het best mogelijke financieringsadvies kunnen voorzien.

Credion Drechtsteden adviseert, begeleidt en ontzorgt ondernemers in het MKB in hun zoektocht naar de optimale financieringsoplossing. Sinds januari 2015 is Credion actief in deze regio en is Dick de Jong, zelf afkomstig uit deze regio, uw expert op het gebied van financieringsadvies. Vanaf begin 2021 is ook Liesbeth Fong actief als adviseur en financieringsspecialist en woont en werkt al vele jaren in dit gebied. Twee Credion adviseurs, beiden met een bancaire achtergrond in deze regio, waardoor zij hier bekend zijn en zij de lokale bedrijven en netwerken kennen. Anderzijds hebben zij toegang tot de landelijke financieringsbronnen en wordt gebruik gemaakt van de kracht van het landelijke netwerk van Credion.

Middels een volledig onafhankelijke en proactieve aanpak zetten zij hun jarenlange bancaire ervaring, branchekennis en uitgebreide netwerk in om u als ondernemer te voorzien van maatwerk voor uw financieringsvraagstuk. Zo weet u zeker dat u een bedrijfsfinanciering ontvangt die precies bij u past.

Neem contact op met uw financieringsadviseurs in de Drechtsteden, Alblasserwaard, Barendrecht en Albrandswaard

Weten waar uw kansen liggen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen. Want we zeggen niet voor niets: “Het kan met Credion!”

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Drechtsteden

Credion Drechtsteden

Oslo 20, 2993LD Barendrecht (alleen op afspraak)
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op