Credion Drechtsteden

Escudostraat 37, 2991XV Barendrecht
Maak een afspraak

Over Credion Drechtsteden

De ondernemer helpen zijn ondernemersdroom te verwezenlijken. Dat is het streven van de Credion adviseur. Tegenwoordig is het voor ondernemers lastig om bij reguliere banken de volledige daarvoor benodigde financiering te verkrijgen. Hier komt de expertise van de Credion adviseur om de hoek kijken.

De adviseur van Credion fungeert als tussenpersoon tussen de ondernemer en de financier. Dit kunnen traditionele financiers zijn zoals banken, maar ook alternatieve bronnen zoals crowdfunding, pensioenfondsen en andere gespecialiseerde financieringspartijen in het netwerk van de Credion adviseur.

Het helpen realiseren van uw ondernemingsplannen is een uitdaging die uw Credion adviseur met beide handen aanpakt.

Credion Drechtsteden

Sinds januari 2015 is Credion actief in de regio Drechtsteden en is Dick de Jong, zelf afkomstig uit deze regio, uw adviseur op het gebied van financieringsadvies. Een lokale Credion adviseur, met vele jaren ervaring op gebied van financieringen bij één van de grootbanken in dit gebied. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee voor de ondernemer die op zoek is naar een passende financiering. Zo is Dick als adviseur bekend in de regio en kent hij de lokale bedrijven. Anderzijds heeft hij toegang tot de vele landelijke financieringsbronnen en kan hij gebruik maken van de kracht van het landelijke netwerk van Credion.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met uw regionale adviseur!

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Drechtsteden

Credion Drechtsteden

Escudostraat 37, 2991XV Barendrecht
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op