Contactgegevens

Credion Deventer - Zutphen
Hanzeweg 45
7418 AV Deventer

(0570) 24 40 18
deventer@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Deventer - Zutphen

Norbert Horstink

Norbert Horstink

Adviseur


Paul Smit

Paul Smit

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

MKB-Financieringscheck

Bent u ambitieuzer dan uw bank kan financieren?

Credion maakt zich er al jaren hard voor dat ondernemers kunnen beschikken over voldoende financiering voor hun bedrijf. Dat kan bijvoorbeeld een lening van de bank zijn of een subsidie van de overheid. Steeds vaker is dat echter ook in de vorm van zogenaamde ‘alternatieve’ financiering, zoals crowdfunding, leasing of een lening via een kredietunie.

De weg vinden in het landschap van aanbieders en financieringsvormen is echter niet gemakkelijk. Gedegen en betrouwbaar advies is hierbij noodzakelijk. MKB-Nederland en Credion hebben daarom de handen ineen geslagen.

Of u nu bancair geld, equity en of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken: de MKB-Financieringscheck biedt u toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

Meld u aan voor een exclusief en kosteloos adviesgesprek en verken uw kredietwaardigheid en uw financieringsmogelijkheden.

Voor ondernemers met ambitie!

Na ontvangst van uw gegevens wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

  1. Credion Deventer-Zutphen breidt uit wegens succes!
  2. Credion Deventer sponsor bij Zakenvrouw Stedendriehoek 2017
  3. Credion Deventer zoekt: Senior adviseur Bedrijfsfinancieringen
  4. Zakelijke kredietadviesorganisatie Credion nu ook gevestigd in Deventer!
  1. Groencentrum Deventer gegroeid tot bloeiend bedrijf dankzij samenwerking Credion en PIN Voorschot
  2. Samenspel vanuit netwerk bij overname Drukkerij Manuel

Samenwerking

Credion Deventer - Zutphen werkt samen met onderstaande partner(s).

TweeDee
TweeDee is gespecialiseerd in dienstverlening voor het MKB en (vermogende) particulieren. Daarbij is het credo: deskundigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. We zijn actief op het gebied van accountancy en belastingadvisering.
Rodenburg Bedrijfsmakelaars
Rodenburg Bedrijfsmakelaars heeft een reputatie hoog te houden. We onderscheiden vijf marktsegmenten die we met gespecialiseerde afdelingen bedienen: bedrijfsruimten, kantoorruimten, winkels, huisvestingsvraagstukken in brede zin en horeca.
Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen
Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen helpt klanten met het vinden van een bedrijfsverzekering of inkomensverzekering tegen een concurrerende premie en volledige ondersteuning bij schade. Kernwaarden: ontzorgen, professioneel, transparant en persoonlijk.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.