Credion Den Haag

Floris Grijpstraat 2 unit K, 2596XE 's-Gravenhage
Maak een afspraak

Over deze vestiging

In 2011 is Credion Den Haag gestart. Sinds 2017 is de vestiging uitgebreid en bestaat Credion Den Haag uit 2 personen. Naast Marc van den Berg is ook Floris Quak werkzaam binnen de vestiging. Samen verzorgen wij bedrijfsfinancieringen voor het MKB en adviseren wij MKB-ondernemers bij hun financieringsvraagstukken.

Het verzorgen van de meest optimale bedrijfsfinanciering hebben wij tot ons doel gesteld. Wij zorgen dat we onze klanten goed kennen, zodat we hen van een goed advies kunnen voorzien. Credion biedt ondernemers toegang tot een uitgebreid netwerk van geldbronnen. Momenteel meer dan 80 financieringsbronnen, waardoor wij voor de ondernemer de meest optimale financieringsoplossing kunnen realiseren.

Naast financieringsoptimalisatie richten wij ons ook op Vastgoedfinanciering, Bedrijfsopvolging en Recovery.

Door de samenstelling van adviseurs met hun kennis, achtergronden en ervaring in alternatieve- en bancaire financiering, komen wij tot een goede bedrijfsfinanciering voor u als ondernemer. En dat is absoluut geen one size fits all.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor. Wij vertellen u graag wat de beste financieringsoplossing voor u is. De koffie staat altijd klaar!

Locatie

Credion Den Haag

Floris Grijpstraat 2 unit K, 2596XE 's-Gravenhage
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken met de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op