Beperkt de (corona) aflosverplichting uw groeivermogen?

Voorzie je problemen in je financiële situatie of heb je vragen over jouw zakelijke financiering? Wij denken graag met je mee over een passende oplossing. Credion adviseurs zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren.

Alle corona beperkingen zijn er weer af. Tijd dus om weer geld te verdienen en ambities waar te maken.

De afgelopen jaren hebben veel ondernemers gebruik gemaakt van de corona steunmaatregelen van de overheid en is er ook vaak extra bijgeleend om het bedrijf in stand te houden. Het is natuurlijk voor heel ondernemend Nederland goed dat we weer vrij kunnen ondernemen. Voor alle schulden geldt dat ze eens (deels) moeten worden afgelost, maar daarvoor moeten MKB ondernemingen wel eerst in staat zijn om weer geld te gaan verdienen.

En hier knijpt het vaak. Je hebt werkkapitaal nodig om voor je bedrijf meer omzet te maken, echter  …. er wordt van je verwacht dat je het geld - dat je eigenlijk wilt inzetten voor groei - moet gebruiken voor aflossingen. 

Hoe als ondernemer nu verder?

Laat ons eens meekijken. Credion helpt ondernemingen al sinds 2001 aan voldoende werkkapitaal.

Plan eens een kennismakingsgesprek in met een regionale Credion Adviseur. Hij kan u adviseren en met u sparren over de kansen die er liggen. Dit kan zijn het aanpassen van het aflossingstempo, het extra aantrekken van een krediet bij uw huisbankier of één van de ruim 130 (alternatieve) financiers waarmee we samenwerken. Na het gesprek heeft u goed in beeld waar uw kansen liggen.

------------------------------------

Bereid u voor!
Financieringscheck voor ondernemers

Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Doe de Credion FinancieringsCheck en u weet hoe uw bedrijf ervoor staat, en misschien nog wel belangrijker, u weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Credion helpt ú hier graag bij.

Vraag nu de Credion FinancieringsCheck aan en u weet hoe uw bedrijf ervoor staat, en misschien nog wel belangrijker, u weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Het kan met Credion.

Klik hier voor meer info, of klik hier voor een vestiging bij u in de buurt