Een nieuwe keuken voor het populaire Eetcafe 'Eten bij van Stralen'

Een nieuwe keuken voor het populaire Eetcafe 'Eten bij van Stralen'

Een horeca verbouwing financieren

Hans de Heer exploiteert sinds 2005 het eetcafé Eten bij Van Stralen in Rotterdam-Kralingen. De horecazaak is gevestigd aan de Oudedijk in Rotterdam en is erg populair. Zelfs zo populair dat veel BN’ers hier wekelijks een vaste tafel reserveren. Het restaurant beschikt over 50 binnenplaatsen en het buitenterras beschikt ook nog eens over 30 zitplaatsen. Kortom, genoeg plek om veel hongerige magen te vullen, maar toch was er nog één grote uitdaging.

Een financiering voor een gloednieuwe keuken

Het restaurant beschikte namelijk over een verouderde keuken die toe was aan vervanging, maar door de coronacrisis heeft het bedrijf lastige tijden gekend. Hans is gelukkig een echte doorzetter en besloot daarom gelijk actie te ondernemen. Samen met de bedrijfsleidster, Alexandra, had Hans een doeltreffend verbouwingsplan opgesteld. Op de agenda stond de aankoop van een nieuwe keuken en een algemene verbouwing van het restaurant. Door de instabiele markt waren normale banken alleen erg voorzichtig met het verstrekken van een financiering.

Credion Zuid-Hollandse Eilanden levert een passende oplossing

Een mooi moment om Credion Zuid-Hollandse Eilanden in te schakelen voor advies! Hans zijn Credion adviseur, Jan van Eijk, had het financieringsverzoek van Hans vertaald naar een doeltreffende opdracht. Daarna werd de aanvraag, ingediend bij  Qredits . Na een intakegesprek met Jan, de klant en Qredits, werd de aanvraag verder uitgewerkt. Hierdoor kon Qredits een kredietovereenkomst aanbieden die perfect aansloot bij de situatie. In volle vaart werd de nieuwe keuken geplaatst en kunnen de koks nu verder met het bereiden van overheerlijke gerechten.

Meer weten?

Heeft u ook investeringsplannen of financieringsvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Credion Zuid-Hollandse Eilanden. Ons team gaat graag samen met u op zoek naar een passende oplossing.